Algselt postitas: TGB
Oleksin tänulik, kui saaksin ühe suht suure koti Tartust Tallinnasse. (Riide kraam)
Ehk keegi kes homme klubi koosolekule tuleb?
6-pakk vaevatasuks
Kui sa enne ei saa, siis reede hommikul olen mina Tartu poolt kindel tulija ja autos ka ruumi jagub.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Algselt postitas: TGB
Oleksin tänulik, kui saaksin ühe suht suure koti Tartust Tallinnasse. (Riide kraam)
Ehk keegi kes homme klubi koosolekule tuleb?
6-pakk vaevatasuks
Kui sa enne ei saa, siis reede hommikul olen mina Tartu poolt kindel tulija ja autos ka ruumi jagub.
Sain asjad juba kätte.
Tänud abistajale!:notworthy:
keegi järgmise nädala alguses tühja treileriga Pärnust Tallinnasse ei liigu? Või mõni pärnakas oskaks soovitada, mis firma sellise asjaga tegeleb ning mis hinnaga..
Algselt postitas: oswald
keegi järgmise nädala alguses tühja treileriga Pärnust Tallinnasse ei liigu? Või mõni pärnakas oskaks soovitada, mis firma sellise asjaga tegeleb ning mis hinnaga..
Catweesi ees pidevalt üks kollane VW treiler. Küsi sealt (4476176), äkki nende endi oma, kui ei, siis teavad, kelle. Pea kogu aeg sõidab Tallinna ja Pärnu vahet.
Ega keegi lähemal ajal Pärnu- Tallinn- Pärnu ei liigu? Oleks vaja kellegagi üks CD drive Tallinnasse aadressile Katusepapi 6 toimetada ja teine asemele saada, mul pole mõtet paljalt selle pärast sõita. Sümboolseks tasuks nelipakk!
Koolimööbel, jalgratas, mõni diivanvoodi, pool Saabi, talverehvid velgedega või mis iganes leiate mulle vedada anda sel teisipäeval Tallinn-Pärnu suunal? Lihtsalt ei taha tühja suure kuudiga (3m kattega pikk käru) sõita, kui on võimalus kellelegi abiks olla
Homme 4. septembril liigun Tallinn-Viljandi-Tallinn, tagasi tulles lasen tagaistme alla st. vabu kohti pole, aga mõne pisema asja saaks vajadusel kaasa võtta. Umbmääraselt oleks start ~14:00 ja tagasi hakkaks sõitma kell 20-21, aga kuna kuhugi kella peale jõudma ei pea, siis on ajad tõesti väga umbkaudsed.
Seoses üliõpilaseks saamisega käin nüüd sagedasti Tartu ja Viljandi vahet, kui kellelgi vaja midagi transportida või tahab küüti, siis telefon on profiilis.
Üks haagisekonks hääletab Pärnust Tallinna poole (Saps->Cyber). Kui keegi Tallinnast läheb, siis ma annaks raha ka kaasa, kui keegi sealtpoolt tuleb, siis ehk arveldab ise ära ja saab siis minu käest raha tagasi. Ei ole tuhandeid vaja ..
Ok, Jupats siis transab, kui läheb.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...