Ma ei ole veel saabimaailmaga väga kursis, seega tahaksingi hinnaklassi kohta küsida. Osade automarkide ja mudelite kohta on tekkinud ajapikku teatud arusaam sellest, mis väärtusega need autod üldse on, alustades odavaimast ehk rondist, lõpetades väga kalli ja tõelise pärlina, mida on hoitud ja mis on vähe sõitnud, ja siis muidugi see keskklass, kust võib leida sõidetavaid isendeid, aga vot Saab 9-3 Coupé (98-00) kohta ei ole mul veel seda arusaama tekkinud. Olen näinud nii 20 tuhendelisi kui ka 60 tuhande kroonilisi ja piltidelt näevad mõlemad ilusad välja. Konkreetsemalt küsingi siis seda, et millise rahasummaga peaks arvestama, et soetada endale 9-3 kupee, mis jätaks hea mulje, millel kõik toimib. Mootori ja käigukasti poole pealt oleksid kriteeriumiteks bensumootor turboga ja manuaalkast, ülejäänu on enamvähem ükskõik, kuigi nahksisu oleks tore.
Teeme siis ühe näite ka, kas näiteks SEE isend on pigem sinna madalamasse klassi (odav ja tõmbab mured kaela), või võib pärast selle soetamist õnnelikuks saada?
Soovin siis natuke valgustust saada selle konkreetse saabi hinnamaailmas, sest mingi orgi otsa ei taha astuda, samas mingi tõeline pärl ei pea ka olema, kasutatud auto on ikka kasutatud auto, aga muresi kaela ei taha.
Saksa-Eesti-Rootsi - kust tasuks osta üldse? Ja mida arvate ülaltoodud konkreetsest kuulutusest?
Tänan ette.
Saab 9-3 Coupé 1998-2000 hinnaklass?
-
kroom
- Auto: Viimati oli OG 9-3 automaat 1999 aastast
Võibolla on näiteks SIDide ekraanide pikslid väga lünklikud, mis on kallid asjad uued osta ning ka parandus asjatundja juures läheb üle 1000 krooni; äkki on ketivahetus tulemas vms - kui oled selline inimene, kellele on vaja kindlasti uut, mitte parandatud asja, siis infoSID ja kliimaSID on kokku ligemale 10 tuhat, ketivahetus on kallis töö ja kui turbo ka veel juurde lisada, võib kõige selle hinnaks tulla selle sama auto müügihind...
Aga äkki ta tahab masinast lihtsalt kiiresti lahti saada?
Aga äkki ta tahab masinast lihtsalt kiiresti lahti saada?
Algselt postitas: kroom
kui oled selline inimene, kellele on vaja kindlasti uut, mitte parandatud asja, siis infoSID ja kliimaSID on kokku ligemale 10 tuhat
Uus ei pea ilmtingimata ju A-varuosa olema, kui http://www.harteron.ee/ teenuseid kasutada, jääb summa palju tagasihoidlikumaks ja jupid on samuti kõik uued;)
Siin on soovitatud varem pigem Rootsist vaadata. Valik laiem, odavam tuua ja mõned teised põhjused. Aga fakt vist on, kerest rääkides, et sellise aastakäigu auto kas juba roostetab või teeb seda paari aasta möödudes, kui lõunapoolt Eestisse tuua. Mootoritel ei tea kui palju üldse neid kette ikka vahetatakse NG 900 ja OG 9-3 puhul, mille eest siin kroom hoiatas? Minul 240.000 ees vabalthingaval ja spetsid väidavad, et mootori hingeelu hea, samas mul ka vabalthingav ja ehk pole ka kuuma saanud nii palju. Muidu tean ka juttu, et 220-230 pealt peaks ketivahetus tulema.
Pikslid SIDis või mitte, sõitmist see ei sega, küll aga segavad vahetust vajavad puksid, vedrud, amordid, mootoririhm, surev veepump või generaatorilaagrid, tulede kojamehed, kliima...
Muidu ütleks, nagu mulle öeldi, kui 30.000 kanti korraliku ng või OG-900 saad, siis kahetseda väga ei ole vaja.
Edit: Aga ise paneks raha juurde, et saada Solomon edition või Viggen bodykit kätte. Nagu see , see, see jne
Pikslid SIDis või mitte, sõitmist see ei sega, küll aga segavad vahetust vajavad puksid, vedrud, amordid, mootoririhm, surev veepump või generaatorilaagrid, tulede kojamehed, kliima...
Muidu ütleks, nagu mulle öeldi, kui 30.000 kanti korraliku ng või OG-900 saad, siis kahetseda väga ei ole vaja.
Edit: Aga ise paneks raha juurde, et saada Solomon edition või Viggen bodykit kätte. Nagu see , see, see jne