Split zorroh auto teemast (kuidas siis ikkagi auto remondi eest raha julgetakse küsida)

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
romza

Mul on ka juhtunud päris mitu korda nii, et esitatud arve on kõvasti suurem sellest summast, mida oled planeerinud kulutada. Vahel on see tekitanud ka väikese šoki. Kuid alati on olnud ka asjalikud põhjused ning tagantjärgi on hea meel, et üks või teine suurem jama sai selle tõttu ära hoitud.
Sõbrad, kellel on olnud auto vahetuse plaane on alati küsinud minult, et kas oleks ehk mõistlik osta SAAB, kuna see ju Rootsi kvaliteetauto ning see kestab korralikult. Et minul ju pole probleeme oma autoga kunagi :)
Olen nendele alati vastanud, et kestab jah, kui oled nõus autot hooldama ning, et alati tuleb arvestada, et kasutatud SAABi puhul võiks arvestada, et korra aastas tuleb teha vähemalt 10k ringis väljaminek ja ma ei pea silmas rehve.

Mul pole ühegi siin mainitud teeninduse vastu midagi halba ütelda, kõik üritavad oma tööd teha hästi ning tagada oma klientidele tehniliselt korras autod.
romza
Kasutaja avatar
erki
Auto:

Algselt postitas: romza
Mul on ka juhtunud päris mitu korda nii, et esitatud arve on kõvasti suurem sellest summast, mida oled planeerinud kulutada. Vahel on see tekitanud ka väikese šoki. Kuid alati on olnud ka asjalikud põhjused ning tagantjärgi on hea meel, et üks või teine suurem jama sai selle tõttu ära hoitud.
Sõbrad, kellel on olnud auto vahetuse plaane on alati küsinud minult, et kas oleks ehk mõistlik osta SAAB, kuna see ju Rootsi kvaliteetauto ning see kestab korralikult. Et minul ju pole probleeme oma autoga kunagi :)
Olen nendele alati vastanud, et kestab jah, kui oled nõus autot hooldama ning, et alati tuleb arvestada, et kasutatud SAABi puhul võiks arvestada, et korra aastas tuleb teha vähemalt 10k ringis väljaminek ja ma ei pea silmas rehve.

Mul pole ühegi siin mainitud teeninduse vastu midagi halba ütelda, kõik üritavad oma tööd teha hästi ning tagada oma klientidele tehniliselt korras autod.

Hirmsalt tahaks ka midagi öelda :headbang:,
aga piirdun sellega, et romza x2
Kasutaja avatar
Mere

Eks me kõik oleme ju ikkagi inimesed ning sõltumata sellest, kas me tahame endale seda tunnistada või mitte, teeme vahel ka vigu.. Eelkõige võiks sellest teemast võtta õppust ning vältida sarnaseid olukordi tulevikus, nii lugejad kui ka osalejad. Eks zorro sai omad kogemused ning vastavalt tegi ka järeldused, vahest teeb seda ka Audacer..
Endal on kombeks alati küsida konkreetne hind konkreetse töö kohta. Väide, et alati tuleb ette asju mida ei või ette näha on minuarust natuke silmakirjalik.. Spetsialist peaks olema (tuginedes olemasolevatele kogemustele ning oskustele) võimeline enam vähem prognoosima töö käiku ning kulgu/kulu.. Kui peaks ka tulema töö käigus välja midagi sellist, mis vajab lisalihvi, tuleks eelnevalt kliendiga läbirääkida kas sobib kui sellised tööd tehakse vastavalt kokkuleppele... Ei hakka pikalt enda kogemustest vatrama, kuid alati on hea milleski kindlas kokkuleppida, nii kliendil kui teenusepakkujal... Turg tekib pakkumise ja nõudluse vahekorrast - ehk on väga hea, kui on mitu pakkujat, saab teha hinnapäringuid ning valida endale sobivaim (ehk ei pea piirduma esimese ettejuhtuvaga)
Vasta