Algselt postitas: mina
oleksid kohe öelnud,et soov ise mööblit teha ja tulemus (kavliteet) ei ole oluline ega ka võrreldav teema alguses toodud fotodega.
Teema alguses on üldse arvutis tehtud renderdus..

Et kontseptsiooni näidata..

Ja ega ise tegemine ei pea veel kehva tulemust andma. Kui pöial keset peopesa ei kasva, siis rahulikult lähenedes pole seal mitte midagi keerulist.
Algselt postitas: mihkeltt
@Cyber - olen ka bauhausis neid plaate näinud. Need olid ca 400x1200x50mm ja maksid sinna 1000 EEK kanti. Ma ei otsi ilmtingimata nii hästi juba ära töödeldud/lihvitud plaati.
Ma mõtlesin just liimpuit prusse (jämedateks jalgadeks, 150x150 ja isegi jämedamat oli seal vist), mida ma mujal näinud pole. Plaate on igal pool. Ma vist kunagi leidsin ühe Espakist, mida mul vannitoalaua jaoks vaja oli. Oli jah miski 1200x400x50. Maksis mingi 4-500 tol hetkel (ilmselt oli mingi soodukas..

). Puumarketist ostsin pärast ühe 3m pikkuse 100x100 prussi jalgade tegemiseks. Torude jaoks pidin paar auku puurima ja kraanikausi alust osa pisut peitliga järgi aitama. Kõik kraam pärast lihvijaga üle ja lakk (paadi) selga. Kõik kokku vast mingi 700 eek ja mõni tund nokitsemist.