puhur ei tööta ühtlaselt

Tonnised ja nende mured
Vasta
Jannar

mul siis oma tonnisel uus häda küljes.

puhuri panen puhkuma ja töötab nii, kuidas ise tahab, puhub tugevamalt, kord jälle nõrgemalt, milles asi võib olla?
pole olemas täiuslikku masinat :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Automaatika? Vastavalt vajadusele puhub vähem/rohkem? Või on sul haruldane pliidinuppudega variant? (ilma ACC-ta)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Jannar

mul on kliimaautomaat. kontrollib ise kõike
Kasutaja avatar
Ainar
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Tere

Kui kliimaautomaat, siis see ju normaalne. Vahepael puhub vaiksemalt ja siis jälle kõvemini vastavalt temperatuurile autos.

Terv, Ainar
Jannar

no aga see puhkumine on ebanormaalselt kõikuv, võttes arvesse varemaid aegasid, kui ta seda pole teinud, mul auto juba teist aastat.
eriline jama on selles, et klaasid lähevad vihmaga läbipaistmatult uduseks ka ja salongiõhufilter on korralik.
Veiko

kui ma ei eksi siis peaks kuskil olema mingi salongiventilaatori kiiruseregulaator. see peaks olema väike karbike kliimaseadme ahju(ei tea õiget terminit) korpuse küljes.
http://www.saab9000.com/procedures/vent ... ousing.jpg

ma ei ole 100% kindel oma jutu õigususes ja seetõttu on kõige targem pöörduda spetsialistide poole, kes kohe vea tuvastavad. kui foorumist varasemaid postitusi selle kohta ei leia siis inglisekeelset juttu on netis ehk ikka.
Nimevahetus vl -> Veiko
Vasta