Autotelefon

Vasta
iqon

Tere! Mul siis Saab9-3 2004a. Küsimus selline, et mul autos telefon, aga kuhu simkaart käib? Tänud
Mentxxx

Mul manualis näidatud, et pagassi laes must karp ja et sinna käib, ise leidsin enda autost karbi ülesse, aga ei oska öelda küll mismoodi see sinna käib, kuna ühtki ava seal ei märganud.
Ostan, müün, vahetan ja kahetsen
teager

See karp on kas navigatsioon või navigatsioon+telefon. Ehk siis kas esimene omanik raatsis telefoni tellida tehasest või mitte.

terv, teager
Mentxxx

Algselt postitas: teager
See karp on kas navigatsioon või navigatsioon+telefon. Ehk siis kas esimene omanik raatsis telefoni tellida tehasest või mitte.

terv, teager
Navigatsiooni karp asub ju pagassis küljekatte taga või ma eksin?
Ostan, müün, vahetan ja kahetsen
Kasutaja avatar
pumps

pagassis küljekatte taga on ülevalt alla: võimedi tagumiste kõlarite jaoks, cd poks, dvd player -navi jaoks.
Ja kui on intergreeritud telefon siis telefoni kast asub pagasi laes:[email=http://saabdocs.com/English/instructions/12787156gb.pdf]http://saabdocs.com/English/instructions/12787156gb.pdf[/email]
pumps
iqon

Mul intregeeritud telefon, aga seda boksi küll kusagil pole. Kus kohast saaks selle ja palju maksma läheks?
Eugam

isiklikult olen näinud ka seda võimalust,et kõrvalistuja põlvede kõrgusel kuskil on seal see kaardi karp...ja SIM'i eraldi ei saagi sisse panna...peab panema ala. terve selle "kaardi" ,kus SIM algeliselt sees.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Algselt postitas: iqon
Mul intregeeritud telefon, aga seda boksi küll kusagil pole. Kus kohast saaks selle ja palju maksma läheks?

Millest sa järeldad, et sul telefon on? Integreeritud telefon ju ongi see box.
Ardi

terv, teager

Küsiks targemate käest, et kui tahaks navigatsioon + telefoni, siis kas piisab ainult sellest kui ühendan praeguse navigatsiooni asemele vastava polki või on vaja uus plokk kodeerida?
Vasta