Kust saab SIDi pirne?

Teemad elektroonikast...
Vasta
Gals

Tahaksin SIDile kõik uued pirnid panna, aga ei leia neid kuskilt. Samuti ei saa ma aru, kas see pirn üldse käib sealt soklist välja või mitte, üks juba läks katki, rohkem ei hakka proovima. (see pood kust neid saada, võiks olla Tartus).
mlcads

SIDi pirnid igas autopoes ju, (auto expert j ne)vott istmesoojenduse pirnid on teine asi
Gals

Hmm, fixuses ma uurisin seda pirnide riiulit läbi ja lõhki, aga ei leidnud. Lähen küsin siis veelkord üle.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Välja käib nii, et keerad teiselt poolt trükkplaati toda valget rõngast vastupäeva. Pirni enda saad kätte, kui punud traadi sirgeks ja tõmbad pirni soklist välja.

EDIT: 1.8w ja 14v peaks pirn olema
mlcads

just Fixuses nad ka olemas, ja Jupatsil õigus, tegin ka niiviisi
Kasutaja avatar
kalamees

Algselt postitas: mlcads
just Fixuses nad ka olemas
Fixuse müüjal läksid minu küsimuse peale silmad suureks ja vastuseks sain "see pirn vist ei käi autosse".
Algselt postitas: mlcads
vott istmesoojenduse pirnid on teine asi
Saabile sobivad pirnid koos soklida on müügil Järvel, Ben Autotarvete kaupluses. On nii SID-i pirnid, istmesoojenduse pirnid kui ka tulede lüliti pirnid.

Sellega seoses ka küsimus, kust saada tulede lüliti pirnidele ja istmesoojenduse pirnidele kas silikoon mütse või rohelist lakki, mis 2 nädala pärast maha ei tuleks? Ben-is saada olevad silikoonid on nende pirnide jaoks liiga suured.
Trionic
Saabiguru

Nii Ben,kui MG pakkusid neid vanasti.
Kasutaja avatar
kalamees

Algselt postitas: Trionic
Nii Ben,kui MG pakkusid neid vanasti.
Ben'is ei ole nii väikeseid, mis sobiks istmesoojenduse lüliti pirnidele. MG ütles, et neil neid katteid ei ole, et liiga spetsiifiline kaup nende jaoks.
Vasta