Väga ebanormaalne rehvi kulumine!

Kasutaja avatar
MadMan

Sul käib midagi rehvi vastu. Kuigi 215/55/r16 vs 225/45/r17 pole teab mis erinevus.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Ega tegemis protirehviga ei ole? Pildilt tundub nagu terve riba mustrit oleks ühes tükis ära tulnud. Vaata üle ka rehvi valmistamisaasta. Tundub kuidagi väga ebaloogiline, et rehv nii kuluda saab. Serv ja rehvi keskosa on terved, kuid peenike riba on läinud...:wtf:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Sõbra golfil samamoodi seest SUUUR riba lahkunud, ka niidid olid juba puru. Läks vahetusse, tegemist oli siis tagumise rehviga.
anthillse

See on Scudo Tunner rehv mille sain kaasa kui ostsin need veljed suveks , mingi Itaalia rehv et ei oska öelda kas prott või originaalrehv.

Igastahes väga imelik kulumine 35 cm ulatuses, ülejäänud rehv on kulunud nii nagu esimestel pildidel.

Et järsku keeramisel läheb pihta, aga ei tea.
iisak

Kõigi eelduste kohaselt on rehv kusagil löökaugus laksu saanud.
Selle koha pealt on rehvi struktuur rikutud ja "muna" hakkabki ülikiiresti kuluma.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
anthillse

See vist on kõige loogilisem vastus sellisele kulumisele,sest ainult 1 rehv on selline.

Ehki ma üritan vältida auke nagu tuld.

Kas see"muna" siis käis kusagile pihta või höörus vastu teed niimoodi sügava randi sinna sisse?
t.l.moosekant

Oi mul oli täpselt sama mõõt ja pärast rooliotste vahetamist ja sillastendi oli tulemus sama ning nüüd ma vähemalt tean kuhu ma enam oma silla probleemidega ei lähe(on muude tööde suhtes väga hea aga silla kallale asus mees kelle tunke seljale oli kirjutatud Peugeot ja pärast ülemus oli tema kaitseks väljas täpselt sama moodi nagu minu auto rehvidel traadid)Töö läks täpselt maksma uued rehvid ja uus stendil käik ning natuke vahutamist kooli raha pärast , mille pidin loovutama Peugeot vusserdajale:head:
Vasta