Kust saada tükki alumiiniumit?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
saab9-3

Oleks tarvis alumiiniumitükki mõõtudega: Paksus 1,5..2cm, laius vähemalt 7cm ja pikkus vähemalt 12cm.

Oskab keegi soovitada, kust oleksmõistlik otsida, mingit suurt tükki ka ei tahaks osta.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

mis al? pehmet, kõva?

koplis kuskil tehnika tn. seal koht kust saab;
kui metallikokkuostudes tutvust, võid sinna ka pääseda ja sorteerida.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
timutit

http://www.infotelefon.ee/?action=naita ... g=574486Ma sain endale sealt sobivaid messingu tükke.Saab ka alumiiniumit.Päris palju on seal erinevaid jäätmeid ja üsna vabalt lubati asjades sorida.Kuna Sulle vajalik tükk on väike ja ei kaalu ka midagi, siis ei ole sellel ka erilist hinda.Väljamüügi hind on sisseostu hind korrutada kahega.
Vajaliku alumiinium-palvanka sain ma endale Tööstuse tänavalt, aga hetkel ei tea ma selle firma nime.Asub see Siseorganite majast üle Tööstuse tänava sisehoovis.Kuna mul oli vaja väga konkreetsete mõõtudega asja, siis seda ei läinud ma prügilast otsima.¤75x250 mm kangike maksis midagi 200 krooni kanti.Sealjuures lõiketasu oli päris suur.

EDIT: Selle Tööstuse uulitsa koha leidsingi Ivometsa vihje peale.
saab9-3

tänud, uurin nendest kohtadest.

Kõvadus pole väga oluline, kuna ma teen sellest karbussi alla soojendusplaadi.
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

kui veel tarvis tule ja võta mult mul toda jagub
56562458
tafka

ikka endiselt www.sapa.ee.
kui asi aktuaalne veel, siis saan anda tööpäevadel kontakte kes viimati ligilähedaste mõõtudega materjali on meilt ostnud. lähim mõõt on 80x20m,sulamEN 6082-T6. taavi@sapa.ee
saab9-3

Väga hea, lähipäevil tulen linna poole, võtan siis ühendust.

e: Kuna Timutit-i soovitatud koht oli kõige lähemal, siis käisin sealt just läbi. Tõesti lubati seal vabalt ringi vaadata ja mees lõikas sobiva tüki välja ka.
Vasta