Hommikust,
Võimalik, et teema on vales alajaotuses, kuid sobivamat ei suutnud välja mõelda.
Kas kellelgi on kogemusi Speedparts.se-st tellimisega. Sain pika viivitusega rootslastelt vastuse, et nad põhimõtteliselt saadavad ka rahvusvaheliselt. Kas keegi on reaalselt sealt tellinud ja viitsib lühidalt kirjeldada, kuidas tellimuse esitamine käib, lahtrit krediitkaardiandmete jaoks tellimislehelt ei leidnud, samuti ei ole seal vist mingit registreerimise süsteemi? Kui kiiresti üldjuhul pakk kohale jõuab? Muidugi kui kellelgi on plaan lähiajal Speedpartsi tellimus esitada, siis oleks ehk mõistlik jõud ühendada?
Parimat,
Margus
Tellimine Speedpartsist, kogemusi?
Olen tellinud, isegi mitu korda pärast seda kui Eesti esindaja oma tegevuse lõpetas.
Suhtlus on toiminud e-maili teel ja nad on saatnud mulle tellimuse kinnituse koos transa hinnaga. Maksta olen saanud nii krediitkaardiga kui ülekandega, kuid viimane kord ma mäletan, et nad ütlesid, et maksta saab ainult ülekandega.
Arve tuli SEKis kuid maksin EURis, et oleks soodsam ülekandetasu. Seda nad aktsepteerisid.
Pakk tuleb tavalise postiga, umbes nädal.
Suhtlus on toiminud e-maili teel ja nad on saatnud mulle tellimuse kinnituse koos transa hinnaga. Maksta olen saanud nii krediitkaardiga kui ülekandega, kuid viimane kord ma mäletan, et nad ütlesid, et maksta saab ainult ülekandega.
Arve tuli SEKis kuid maksin EURis, et oleks soodsam ülekandetasu. Seda nad aktsepteerisid.
Pakk tuleb tavalise postiga, umbes nädal.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Ootan juba üle pooleteise nädala ,et nad mulle tellimuse arve saadaksid. Pidid kokku panema tellimuse aga pole veel. Ei tea kas on ära unustanud. Jõud võiks ühendada küll kui see tuleb kasulikum. Huvitav ,kas keegi lähiajal rootsi ei lähe, siis oleks veel kasulikum.
Regular Saab Guy