Gaasiseade 9-5le

Vasta
RStorm

Huvitaks siis kas on mõtet gaasiseade paigaldada. Kas keegi on üldse oma 9-5le selle lasknud panna? Kuna sõitmist on palju ja bensiini peale kulub mõttetult palju raha, siis kui palju reaalselt odavamaks kujuneks gaasiga sõites. Paigaldus ei ole küll odav lõbu. Ootan arvamusi, kogemusi jne.
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Räägivad, et kui sõidad 30000 aastas, siis pidi 9 kuuga ära tasuma ,10 l kütusekuluga
Tahtsin ka panna aga mul kolm autot, igaühega sõidan max 2000 -6000 aastas
ja üldse, et sõita 30000 aastas on ikka suht karm.
kui sõidad 10000 a võib juhtuda et enne müüd maha masina kui ära tasub
See asjandus on ikka nendele ,kes autosõiduga elatist teenivad .
Too on minu arvamus
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Midu hinnad on ka ulmelised
Saatsin pulli pärast päringu ühte pärnu firmassse ,et paigaldada Saab 90 karpaga, 1 põlvkonna seadme, hinnaks taheti 16000 eek ha ha ha

Tonnisele tehti midagi 25 kilo juurde kusjuures tonisel ja ka 9-5 on tagavara ratta koht ikka suht hädine seega gaasipaak jääb suht väike, paned pagasiruumi-kaotad ruumi
Tallinnas on tanklaid ka peaaegu olematu arv ja mõtetutes kohtades
Üldiselt peab see värk ikka arenema veel, et igas tanklas saaks ka gaasi tankida, samuti peaks seadmed odavamaks minema, mitte mõtlema ainult ulmekasumile, problemaatilise koha pealt.
RStorm

No mul tuleb aastas sinna 25 000 km kanti. Kuid jah paigaldus hinnad on krõbedad, tankimiskohtasi vähe ja kui paak ka mõttetult väike tuleb, siis ei näe ma pointigi enam. Ma veel hinnapäringuni ei jõudnud, ennem mõtlesingi foorumist arvamusi küsida.
Christof

RStorm
Endal hetkel paigas VIALLE LPI, ostsin juba gaasiseadmega. Suvel oli mõnus sõita, kütusekulu 12-13 sajale. 9,90.- liiter nagu muinasjutt..
Aga nüüd külma ilmaga hakkas jamama, vahetasin pihusti tihendid, 1 pihusti ja ikka ei tööta nagu peab olema nüüd tuleb valja et sõidan poole teed bensuga ja poole teed gaasiga. Mõtlesin juba vahetada, saatsin hinnapäringu, ja vastus oli selline - 16000 mingi Poola gaasiseade, 18000 korralik Saksa oma, summa on lõplik.

Ja auto on siis 9-5 MY00 2,0t 110KW, sõidan kuskil 25000 km aastal

P-S Tanklate kohta võin öelda, et 2 on Mustamäel, 1 kesklinnas, 1 Peterburi maantel GAMOS tankla
Kasutaja avatar
foxer

Tonnisega oli gaasiseade mõnus... Alguses tahtsin ka 9-5-le panna, aga praeguseks on läbisõit kukkunud 15000ni aastas ja ei mõtle sellele. Minu ainuke probleemiks oli, et kui panna gaasipaak varuratta asemele, siis kuhu panna varuratas? Või loota mõnele sõbraleja/või puksiirile?

Tanklaid muidu rohkem juba - tonnisega tankisin nii betooni tänaval kui ka Kadaka selveri juures. Lisaks on uuem tankla Veerennis ja Suur-Sõjamäe juures.

Muidu neljanda põlvkonna seadmed pidi suhteliselt intelligentsed olema ja on ameerika autode sõprade hulgas populaarsed.
stennadi

Mind häirib see, et igapäevasele liikumistrajektoorile ei jää mul ühtegi gaasitanklat ja eraldi tankima sõitmine kaotaks asjal igasuguse mõtte ära. Gaas ei ole ka selline asi mida saaks kanistriga koju varuks osta.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Kusjuures aastaid 3-4 tagasi olid Kodugaasi opeli pirukatel asi ballooniga lahendatud, aint kruvi uus külge ja sõidame taas. Parem juba BioPower osta, ise kihisevatest vaatidest kütus välja haurutada ja keskmist näppu vibutada kui tanklast möödud. Peagi on see soodsaim lahendus:thumb:

E: Või siis midagi sarnast: http://www.microfueler.com/
Kasutaja avatar
foxer

Kusjuures aastaid 3-4 tagasi olid Kodugaasi opeli pirukatel asi ballooniga lahendatud, aint kruvi uus külge ja sõidame taas. Parem juba BioPower osta, ise kihisevatest vaatidest kütus välja haurutada ja keskmist näppu vibutada kui tanklast möödud. Peagi on see soodsaim lahendus:thumb:

E85 ei müüda ju enam, kuna ei ostetud. Nüüd tasuks vast jälle ära.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Seda ma räägingi, et tuleb ise kütus teha.
RStorm

vesiniku peale üle:eureka:
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

E85 ei müüda ju enam, kuna ei ostetud. Nüüd tasuks vast jälle ära.

Kahju tõesti, et ei müüda. Siis, kui veel Statoil müüs, proovisin järgi mõne paagitäiega. Täitsa vahva oli. Ilma katita viskas tagant magusat lõhna ka;).
Vasta