http://www.auto24.ee/used/773429
http://www.auto24.ee/used/785946
need on mõned mis nagu rohkem silma jäänud kes teab neist või on jäänud silma mõni kooraliku omaniku Aero siis ehk annad teada:eureka:
auto ost kuradi raske

Vaidleks vastu.Troll R on übervarustusega ja -alusvankriga.Maksavad ka järelturul überhinda.Coil-over amordid,K.A.W. vedrud,OEM Brembo kettad-sadulad,roostevaba 2,5" väljalase,Race-cat jne. Sisedisain väga maitsekalt tehtud.Päris suur turbokompressor jne.Ainus,mille üle võiks friik nuriseda,on T7 moditud tarkvara,kuid Hirsch teadagi ei saa enesele lubada "übersofte",kuna ta on Saabi nn. "kodutuunija",kes peab oma tegevusega tagama teatud piiridesse jäämist.Noh ... Võibolla ma eksin, aga minuarust ei ole need Trollid ja Troll R´id midagi nii über masinad. Head on nad kindlasti, aga ülehinnatud vms ..
Trionic juba jõudis ka kommenterida, aga sellistele pärlitele peab ikka veel takka kiitma.Noh ... Võibolla ma eksin, aga minuarust ei ole need Trollid ja Troll R´id midagi nii über masinad. Head on nad kindlasti, aga ülehinnatud vms ..
Tervist!
Kahjuks puudusid tal vent istmed. Määravaks sai asjaolu, et müüa jutu järgi on see auto avariivaba! LKF andmetel on sellel autol kirjas ~17 500 pauk.
Selle auto puhul on see summa tõesti suht tühine kuid milleks siis ajada avariivaba auto juttu kui see tegelikult nii ei ole. Usaldust selline suhtumine ju ei tõstaTervist!
Kahjuks puudusid tal vent istmed. Määravaks sai asjaolu, et müüa jutu järgi on see auto avariivaba! LKF andmetel on sellel autol kirjas ~17 500 pauk.
Kusjuures see summa ei tähenda tegelikult midagi. Mul kunagi tagurdati parkivale autole sisse (vasak tagumine tiib). Mõlk oli väike, suurt värvikahjustust ei olnud aga kindlustusele läks see üle 15000.- maksma, sest pandi uus (arvatavasti vana) tiib, poleeriti terve auto, sees tehti keemiline pesu. Kõik tehti korda kindlustuse rahade eest.
Sellest järeldades võib see 17 000.- kindlustuse arve olla täiesti tühine (see muidugi ei pruugi siin nii olla...)