Ise olin enne saabiomanikuks saamist väga suur hääletaja, nüüd üritan olla sama suur hääletajate pealevõtja

Kahjuks endal pole kunagi õnnestunud Saabi peale hääletada, aga seda vist rohkem nende vähesuse tõttu...
Algselt postitas: epsum
Ja ma ei karda, et miski karvik mu auto ära võtab - esiteks on kasko,
Algselt postitas: epsum
Ehm. Kuna ma juhtumisi ise kindlustusalal töötan, siis on siiski tegelikult nii, et vähemasti ERGO kaskotingimused loevad kindlustusjuhtumiks ka röövimise - mis puhul ei pea näitama ette võtmeid ja tehn. passi.
Algselt postitas: heikiw
Kümmekond aastat tagasi töötasin ühe alkoholifirma kaubikul ja võtsin peale kena naishääletaja,kes osutus mingi ususekti liikmeks ja pidas mulle terve tee ümberpööramisloengut(piibli 10 käsku jne.):facts:.
Teinekord jälle võtsin peale noore daami matkavarustuses,kes paraku oli viibind looduse rüpes vist nädala ilma pesemata ja siis olin sunnitud aknad pärani sõitma ja suitsetamiseks jätsin ka loa küsimata:::D
Kolmas kord võtsin Mercedese kaubiku peale 2 neidu ja enne sõitu hoiatasin,et mul kiire ja ega nad kiiret sõitu ei karda.....vaatasid mind juhmi näoga....aga hiljem kui spidot hakkasid piiluma(150-160kph)--olid üsna ehmunud näoga.
Üldiselt vaatan ikka,keda peale võtta.Aga olen ise ka hääletanud väga vastiku ilmaga ja hilisel ajal,seetõttu ikka vahel mõne peale võtan.Ja enamasti on olnud ikka tegemist toredate reisikaaslastega.