Avastasin täna, et autol on ära murdunud konditsioneri reservuaari rõhuandur (resrvoir pressure monitor), või õigemini pistik selle küljest. Reservuaar on siis see must potsik, mis asub kohe iluvõre taga, radiaatori ees. Kas keegi oskab öelda mis on selle vidina funktsioon. Soojade ilmadeni on küll veel aega, aga kuidas see viga võib mõjutada konditsioneeri tööd ja kas selle kordategemisega viivitamine võib põhjustada muude detailide riknemist?
Taustaks veel niipalju, et antud defekti põhjuseks on minu Saabi nina ja hange kinni jäänud Audi 80 tagumiku kontakt tuisusel külavaheteel. Peale selle anduri purunemise ja iluliistu irdumise muid suuremiad kahjustusi hetkel ei tundu olema, kuigi audi pagasiruum on ca 30 cm lühem.
Lisatud failid
NG Konditsioneeri reservuaari rõhuandur
OT: Teades kui kõva on 80-se Audi tagaots, siis olen hämmingus, et Sul õhupall näkku ei hüpanud... Kui Vallikas liiklusmärgiga jõudu katsus, siis sain talle rohkem asju pähe tõmmata.
OT lõpp.
Eks Sa sõida jälle minu juurest läbi, kui Tallinna sattud.
Mõtlen selleks ajaks andurile hea hinna.
Tegelt saab mingil ajal Rakveresse ka.
Ilma selleta ei saa konditsioneer töötada.

Eks Sa sõida jälle minu juurest läbi, kui Tallinna sattud.
Mõtlen selleks ajaks andurile hea hinna.
Tegelt saab mingil ajal Rakveresse ka.
Ilma selleta ei saa konditsioneer töötada.

Hämmingus oleme isegi. Kusjuures oli veel nii palju õnne, et Audi kärukonks läbis Saabi stange täpselt selle sikutamise aasa avausest, millel ei olnud lapatsit eest. Seega oli kahju stangele minimaalne, kuid siiski vajab veidi lappimist. Teiseks oli Audi omanikul niikuinii plaanis masin lähiajal romulasse või metalliks ära müüa, seega üpris õnnelik õnnetus:)
Tallinnasse ikka vahest satun, et pole vast mõtet seda jubinat siia poole saatma hakata sul. Talvel pole tast ju tolku kah suurt. Võtan suga ühendust. Kas selle vahetamine on kodus teostatav või peab pärast konti täitma?
Tallinnasse ikka vahest satun, et pole vast mõtet seda jubinat siia poole saatma hakata sul. Talvel pole tast ju tolku kah suurt. Võtan suga ühendust. Kas selle vahetamine on kodus teostatav või peab pärast konti täitma?