Algselt postitas: Cyber
Kodune supikogus:
4 purki (need on miski 400 g ringis) purustatud tomateid (või vastav kogus värskeid tomateid, kooritult!).
1 korralik porgand (riivitult)
1-2 sibulat (poolrõngasteks)
mõned küüned küüslauku (kui kasutate poeküüslauke), või 1 küüs, kui kasutate selliseid nagu mina (kodus kasvatatud, 1 küüs on umbes sama suur, kui Hiinas kasvanud poeküüslauk..). Või noh, eks te ise tea kui palju te seda kraami sööte.
Pakk frikadelle (või keedate ise mingi puljongi kokku ja liha hakite supi sisse ära pärast)
natuke puljongit (umbes pool liitrit ehk 1 kuubiku jagu)
Maitseaineid: basiilik, pune (oregano rahvusvahelise nimega), cayenne pipar ja kõik muu mille maitse teile istub (soja näiteks).
Sibulad ja porgandid lasete kergelt panni pealt üle oliivõlis. või kui on normaalne teraspott siis juba potipõhjas. Siis kallate tomatid sinna otsa, maitseained sisse, küüslaugu pressite sina sisse, mitte ei haki ja ei prae üle (see võtab poole küüslaugu äkilisuset ära!). Seejärel unustate vaikselt keema mõneks ajaks. Siis panete need külmund frikadellid ka sinna ja keedate veel seni kuni nad rõõmsalt hulbivad seal. Üldiselt kipub selle supiga olema nii, et mida kauem keedate seda parem tuleb..Pärnus keetsin näiteks seda potitäit mingi 2 tundi kokku või isegi kauem. Aga seda oli ka ligi 10 liitrit..
Nii lihte ongi.
Nonii saigi ise ka valmis tehtud see supivärk.

Päris hea tuli.
Nüüd on kõht täis otsaesine higine ning õige aeg pikalivisata ning leiba luuse lasta.
