27.12 2010 öösel/õhtul varastatud Saab 9-5 SE 2.3L sedaan tumeroheline, hele nahk autom. all originaal valuveljed kolmekodaraga.
Autol ei ole toonklaase, spido näit 123 000, välimus hästi hoitud.
numbrimärk 599 THS
tel 56 244 690
VARASTATUD 9-5 sedaan, tumroheline ´98
Ilma orig. võtmeta nad ei käivitu,ka tappes mitte.Seega on kellelgi lisavõti.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
asi tundub igatahes väga kahtlane....
aga äkki jätsid kuskile mujale, mõne sõbra juurde?
või siis andsid mõnele sõbrale kasutada....
ega neid jõuluseid päid kõik usaldada või....
aga äkki jätsid kuskile mujale, mõne sõbra juurde?
või siis andsid mõnele sõbrale kasutada....
ega neid jõuluseid päid kõik usaldada või....

KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Kahjuks ongi nii juhtunud, et läks kaduma koos võtmega (ilmselt kukkus kortermaja koridori või võeti korterist, uks võis lahti olla)
... järelikult võivad hoopis oma maja pätid selles süüdi olla.
Soovitus: sõida mõnele pasunasse või tee muu mure sees juttu auto tagasiostmise võimalusest ning jälgi siis nende reaktrioone ... äkki lähevad õnge.
Samas tee politseiga koostööd...
Kurb lugu jah.

Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Tahaks tänada kõiki, kes südant valutasid ja linnapeal natuke rohkem ringi vaatasid. Roheline Saab 9-5 nr 599THS on tagasi saadud 
Natuke juttu ka:
Juhtus siis nii, et eile õhtul helistati ja pakuti tagasi müümist, olin nõus, kuid helistasin politseisse. Koostöös politseiga õnnestus auto tagasi saada ja pikanäpumehed nabiti samuti kinni. Suured tänud autojälituse grupile!

Natuke juttu ka:
Juhtus siis nii, et eile õhtul helistati ja pakuti tagasi müümist, olin nõus, kuid helistasin politseisse. Koostöös politseiga õnnestus auto tagasi saada ja pikanäpumehed nabiti samuti kinni. Suured tänud autojälituse grupile!