Käik ei tule välja

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
Markus

Kas keegi oskab nõu anda, mida autol viga on. Nimelt sõitsin libedaga hange. Auto jäi põhja peale kinni ja oma jõududega välja ei saanud. Mässasin üksi pool tundi enne kui abi saabus. Kui hakkasime välja tõmbama selgus, et tagumine käik ei tule välja. Kuna mul on süütelukk katki, siis pole pidanud kunagi võtme eemaldamiseks käiku sisse panema. Enne sain ka käimise ajal võtme süütelukust välja võtta ja käima sain keerata suvalise võtmega, mis sisse mahtus. Nüüd ei saa võit üldse keerata. Nagu oleks süüteluku ära lukustanud vms
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

ongi käikukangi kulissis midagi sassis.
proovi ikka tagumine käik sisse panna ja siis võti sisse/ välja mängida. et asi taas toimima hakkakas.

aga alati ei pruugi sellest aidata, tuleb kuliss laiali lammutada
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Markus

Tagumine käik ongi sees ja võti ei keera ning käik välja ka ei tule. Väga vist ei tohi jõudu rakendada?
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

ega jõuga pole jah mõtet. lihtsalt püüda nikerdada...

olen kah kunagi samas hädas olnud.
aitas kulissi lahti võtmine...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
fitti
Auto: W123
Kontakt:

Kas keegi oskab nõu anda, mida autol viga on. Nimelt sõitsin libedaga hange. Auto jäi põhja peale kinni ja oma jõududega välja ei saanud. Mässasin üksi pool tundi enne kui abi saabus. Kui hakkasime välja tõmbama selgus, et tagumine käik ei tule välja. Kuna mul on süütelukk katki, siis pole pidanud kunagi võtme eemaldamiseks käiku sisse panema. Enne sain ka käimise ajal võtme süütelukust välja võtta ja käima sain keerata suvalise võtmega, mis sisse mahtus. Nüüd ei saa võit üldse keerata. Nagu oleks süüteluku ära lukustanud vms

Mul juhtus sarnane asi. Jäin külavaheteel põhja peale sisse ja kui lõpuks välja kaevasin, pidin sõitma tagurpidi tuldud teed tagasi nii mõnisada meetrit. Poolel teel ütles, et overheated clutch, lasin pisut siis seista, aga kui olin oma tagurdamised tagurdanud, ei saanud enam käiku kätte. Suretasin välja (võtme sain siiski kätte) ja auto seisis paar tundi, misjärel õnnestus käik välja logistada, aga tekkis uus jama: miskipärast enam käivitunud. Treiler järgi>saabianti>homme ehk pannakse diagnoos.
napoleon
Auto:

Mul juhtus sarnane asi. Jäin külavaheteel põhja peale sisse ja kui lõpuks välja kaevasin, pidin sõitma tagurpidi tuldud teed tagasi nii mõnisada meetrit. Poolel teel ütles, et overheated clutch, lasin pisut siis seista, aga kui olin oma tagurdamised tagurdanud, ei saanud enam käiku kätte. Suretasin välja (võtme sain siiski kätte) ja auto seisis paar tundi, misjärel õnnestus käik välja logistada, aga tekkis uus jama: miskipärast enam käivitunud. Treiler järgi>saabianti>homme ehk pannakse diagnoos.

See overheated clutch tõenäoliselt selle jama põhjuseks ongi. Mul juhtus selle sama autoga ka kunagi nii - sensonicu aju lihtsalt arvab, et pole ette nähtud käima minna ja kõik. Abi sain Troostist(nüüd on samad tegijad Audaceris) ja kuna töölepingu oli täiesti üles öelnud ka survelaager, siis odav see lõbu ei olnud.
Markus

Auto seisis kaks päeva aga ei midagi. Mul oli süütelukk katki- käima võisin keerata kas või kruvikeerajaga. Nüüd otsustas lukk pärast viit aastat tööle hakata :P Kohalik saabihuviline võttis kõik juppideks ja saime probleemile jälile, kuna võti oli kulunud, siis ta lihtsalt ei keeranud. Tagavaravõtmega keerab aga ka mitte iga kord. SAAB liigub jälle!!!:head:
Vasta