Tere mehed!
Vabandust, tänapäeva korrektses maailmas ikka tere mehed ja naised!;)
Et siis automaadist...
Sai siin naise õele ka eelmisel aastal üks ostetud-1991 klassik softturbo, ehk siis kuskil 145 hobust.
Alguses Tartusse järele minnes ka oli väike kahtlus, et kolm käiku ainult. Oli nimelt Soomes käies üks selline kogemus, kus olin reisijana ühes soomlase juhitud autos ja sel olid pöörded kogu aeg kuuldavalt kõrged, aga võib-olla oli tal miskit viga, või sõidukiirus liiga suur-käisime tema ''mökki'' juurest läbi ja need keskmised põhjaalused porilapakad käisid kogu aeg mööda asfalti-kraaps kraaps.
Aga selle konkreetse (91. a) isendiga oli Tartust Tallinnasse sõit küll lausa lust.
Algajale naisterahvale on see küll väga hea auto-seisab tõusul ise paigal ja ei ole vaja käiguvahetusega vaeva näha-meie Tallinna tipptunni liikluse ajal olen ise ka hakanud hindama automaati.
--võtab rohkem bensiini-noh kindlasti, aga vaadake kulla inimesed: iga mugavuse eest tulebki ju maksta. Kindlasti oleks odavam talv mööda saata puukuuris, kui sinna kütet ehitada, kütte eest maksta ja veel veevärk ka teha. Iseküsimus paljud siinsest foorumist oleks nõus seda tegema-ahjaa netiühendus ja arvuti tuleks ju ka kuuri vedada, et saaks Saabnetis käia;)
to ivomets-kus kuradi kohast ta sul uimane on?
Noh väga palju sõltub ka juhist muidugi-ma oli oma Saab 96-ga ka linna kiireimaid mehi-foori tagant minnes ja peeglisse vaadates tundus, et sõidan Porschega:P
Kui automaadiga tahad kiiresti liigelda tulebki gaasipedaal põhja tallata ja seal hoida, kuni kiire on. Õrnalt vajutades ei saa ju auto aru, et juhil kiire on.
N-asendisse pole nagu mõtet parkimisel kangi jätta-
P-asendis on automaatselt ka pidur peal
1 ja 2 on mägedes ja talvel sõidu puhul vajalikud. Muidu ei soovitaks väga rapsida selle kangiga-automaat on vägagi töökindel ja pikaealine, kui oma lollusest p-sse ei keera-kõige hullem on talvel kinni jäädes edasi tagasi lülitada hoogsalt.
Ostes-vaata, et käigud lülituvad sujuvalt, ei unda, ei vaheta alla liiga kiiresti... jne