kust ma saan vahetada enda andmeid?
kuidas ma saan panna selle väikese pildi?
ja kui suur see tohib olla.
K: Avatar ehk pilt postituse juures.
Selle teema tekitamise asemel on oluliselt mõttekam saata modedele U2U ja küsida neilt (Cyber näiteks)
EDIT: Vingumisele lisaks vastan kah. Kui oled sisse loginud, siis kasutajanime all on kirje "isiklikud seaded," väikese pildi sai minu teada panna ainult mingilt veebiaadressilt (võid saata ka Cyberile pildi ja ta paneb selle serveri kaudu üles, suurust enam peast ei mäleta.
EDIT: Vingumisele lisaks vastan kah. Kui oled sisse loginud, siis kasutajanime all on kirje "isiklikud seaded," väikese pildi sai minu teada panna ainult mingilt veebiaadressilt (võid saata ka Cyberile pildi ja ta paneb selle serveri kaudu üles, suurust enam peast ei mäleta.
Lehe ülemises osas peaks leiduma selline tekst nagu ABI: http://www.saabnet.ee/foorum/faq.php. Klõpsa sinna ja loe jutt läbi - leiad muudki kasulikku ning hilisemaid ebameeldivusi ära hoidvat informatsiooni, reegleid jms. Isiklike seadete leht on sellisel aadressil: http://www.saabnet.ee/foorum/memcp.php.
Ei usu mina, et Cyber viitsiks hakata igale meist eraldi seletama piltide üles panekut, eriti kui eestikeelne õpetus on olemas.
Ei usu mina, et Cyber viitsiks hakata igale meist eraldi seletama piltide üles panekut, eriti kui eestikeelne õpetus on olemas.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ega ei viitsi jah. Selline pisike link nagu "isiklikud seaded" võiks küll igaühele vajaliku tunde tekitada..
Saabneti serverisse pildi riputamist ei tasuks ka võtta nii, et kõik pannaksegi. Olen lihtsalt mõningatele inimestele vastu tulnud. Tänaseks on aga netis piisavalt kohti, kus seda pilti hoida. Kui inimene juba näiteks hot.ee aadressi on omale suutnud teha, siis võiks ka sealt pisut juurde uurida, sinna saab ka pildi panna. Lisaks igasugu imageshack jms kohad.

Saabneti serverisse pildi riputamist ei tasuks ka võtta nii, et kõik pannaksegi. Olen lihtsalt mõningatele inimestele vastu tulnud. Tänaseks on aga netis piisavalt kohti, kus seda pilti hoida. Kui inimene juba näiteks hot.ee aadressi on omale suutnud teha, siis võiks ka sealt pisut juurde uurida, sinna saab ka pildi panna. Lisaks igasugu imageshack jms kohad.
Aasta 2009 kõik peaksid nagu IT- spetsialistid olema aga mina seda avatari pilti üles ei saa. Tegin pildi (microsoft office picture manager´iga) väiksemaks ja panin üles hot.ee pildialbumisse. Mis asja ma nüüd pean sinna avatari kasti kopeerima, et pilt üles saada
Tänan

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Pildi aadressi. www.hot.ee/sinukasutajanimi/pildinimi.JPG või jpg või png või mbp. Tähtede suurus on oluline. Kui sa sellise aadressi kokku saad ja pilti brauseris näed siis kopeerigi adre ja pasteeri sinna kasti.
Nüüd jäi mulle see brauseri osa segaseks, kuhu tuleb see www.hot.ee/sinukasutajanimi/pildinimi.JPG kirjutada, et seda brauseris näha? Sry, ma ikka suht tumba jumba interneti alal.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
http://img2.auto24.ee/auto24/320/280/11917280.jpg
404 Not Found
The requested URL '/auto24/320/280/11917280.jpg' was not found on this server.
Ehk siis sa lingid seda kusagilt auto24 serverist? üldiselt pole see väga usaldatav koht selle jaoks, kustutatakse või tehakse muud ja ongi kadunud. Pane parem sobiv pilt kuhugi mujale pildiserverisse, kus sul omal asja üle kontroll on.
404 Not Found
The requested URL '/auto24/320/280/11917280.jpg' was not found on this server.
Ehk siis sa lingid seda kusagilt auto24 serverist? üldiselt pole see väga usaldatav koht selle jaoks, kustutatakse või tehakse muud ja ongi kadunud. Pane parem sobiv pilt kuhugi mujale pildiserverisse, kus sul omal asja üle kontroll on.
Uustulnukatel tekib ikka küsimusi. Päris kõik ei ole sündinud läpakas kaenlas ja netikaabel nabanööri küljes. Minul näiteks tekkis küsimus, kuidas linkida kasutaja auto (Avatari all) sama auto teemaga Lugejate autode rubriigis. Targemad on seda teinud, aga juhendist ma otsest nõu ei saanud.
SAAB on tegusõna!
Algselt postitas: IQ*
Uustulnukatel tekib ikka küsimusi. Päris kõik ei ole sündinud läpakas kaenlas ja netikaabel nabanööri küljes. Minul näiteks tekkis küsimus, kuidas linkida kasutaja auto (Avatari all) sama auto teemaga Lugejate autode rubriigis. Targemad on seda teinud, aga juhendist ma otsest nõu ei saanud.
Kopeeri brauseri aadressirealt oma teema URL ja vormista väli Sinu praegune auto: järgmiselt:
[url =sinu auto teema URL]9-3 SE 2.0 Turbo 151 kW '00[/url]
ja tühik kaota url ning = vahelt ära.
- Pocahontas
Pilt tehtud väiksemaks (150*112), aga Checking URL...'ist kaugemale ei saa. Ka mitte mitmekümnete minutite pärast
Kuhu pean vaatama - paremale, vasakule, üles, alla, selja taha?
Ärge päris maha lööge

Ärge päris maha lööge

Mis serverit kasutad? Proovi midagi muud. Mina näiteks kasutasin www.imageshack.com, ja see töötab.
Seal saab vist panna ka nii, et ta teeks pildi väiksemaks.
www.imageshack.us siiski.
Seal saab vist panna ka nii, et ta teeks pildi väiksemaks.
www.imageshack.us siiski.
- Pocahontas
Kui ma teaks, mis server täpselt tähendab, siis oskaks ka ehk vastata 
Proovisin ka juba google suvaka pildiga, linki kopeerides näitab, et Valid image, aga profiili ikka ei kuva.
Jään vist sedapuhku digile alla.
Oleks ikka pidand IT-d õppima minema:D
EDIT: Su antud link on maas..

Proovisin ka juba google suvaka pildiga, linki kopeerides näitab, et Valid image, aga profiili ikka ei kuva.
Jään vist sedapuhku digile alla.
Oleks ikka pidand IT-d õppima minema:D
EDIT: Su antud link on maas..
Kui ma teaks, mis server täpselt tähendab, siis oskaks ka ehk vastata![]()
Ehk: kus pilt asub v mis on selle aadress? server-> "majutus"
Google suvalised pildid ei pruugi ju 150x150 v väiksemad olla, kuigi "valid" nagu kinnitaks, et on - võibolla antud koht lihtsalt ei luba sellist linkimist. Kui sul on hotis meil, siis on sinna lihtne pilt ka üles panna.. pildi aadressi näeb seal üles laetud pildi taga kastikest klõpsates..
ise kasutan http://photobucket.com , aga on ka muid piltide hoidmise kohti... otsides midagi ikka leiab...