9-3SS krõbin/sahin helisüsteemis

Teemad elektroonikast...
Vasta
Mentxxx

Selline pisike probleem, et raadiot kuulates käib aegajalt läbi selline kõvem krõbin/sahin, umbes nagu ühendaks kõlarikaableid lahti kinni kui raadio käib. Seda siis ainult keskel armatuuris oleval kõlaril (SID-i juures). Kui krõbin kordub tihedalt, siis vahel leevendab asja raadio sisse-välja lülitamine.

Kusjuures kui raadio on off siis krabinad üldjuhul väga harva ja väga vaikselt, aga ikkagi eksisteerivad.

Kas tegu võib olla keskmise kõlari ühendusega ja kas sinna pääseb ka ise lammutama või peab külastama väha osavamaid?
Ostan, müün, vahetan ja kahetsen
Kasutaja avatar
elias

Minul oli ka selline krabin. Oli isegi siis kui auto ei töödanud. Tulemuseks läbi kärssanud võim juhiistme all!
Mentxxx

Ei tohiks see asi mul nii hull olla, kõiki helisid kuulen ja enamus aega kõik ok. Kärsahaisu ei ole ja ainult keskmine armatuuri kõlar teeb vahetevahel häält, mõnipäev pole krõbinat ollagi, aga mõnipäev käib krõbin iga poole minuti tagant, lükkad korra raadio välja ja siis uuesti sisse, siis läheks nagu asi paremaks. Hullemaks ei ole ajapikku läinud.
Sil

see on üks harva esinev anomaalia, väga lühiajaliselt on, tavaliselt uuesti käivitades v CD mängima pannes see kaob
Kasutaja avatar
elias

Kui pole sama siis on väga hea.
Ma seostasin seepärast et minu võimu saaga algas just sellistest imelikest sahinatest.
Algul olid need harva ja ei arvanud nendest midagi. Hiljem juba tihti isegi siis kui auto seisis.

Oli veel selline asi et kui auto seisma jätsid ja võtme eemaldasid siis umbes 4 sekundi pärast käis kõlaritest läbi vali PLÕKS. See oli juba lõpu algus.

Loodame et sul lihtsam mure ikka.
Mentxxx

Kui pole sama siis on väga hea.
Ma seostasin seepärast et minu võimu saaga algas just sellistest imelikest sahinatest.
Algul olid need harva ja ei arvanud nendest midagi. Hiljem juba tihti isegi siis kui auto seisis.

Oli veel selline asi et kui auto seisma jätsid ja võtme eemaldasid siis umbes 4 sekundi pärast käis kõlaritest läbi vali PLÕKS. See oli juba lõpu algus.

Loodame et sul lihtsam mure ikka.
Seda plõksu ka ei ole...Eile proovisin aru saada kas mul see keskmine kõlar üldes töötab, või ainult aegajalt krõbiseb...pead vastu kõlarit ajada ei suutnud(tuuleklaas ees) ja aru nagu ei saanudki, et oleks heli teinud.
Vasta