No ma sain kaubale vist---hea kui on sellised sõbrad, kes külla minnes meeletu koguse süüa pakuvad, igast imelikke jooke segavad ja siis veel öösel sauna minnase ja- ja veel öömaja ka pakutasse. Siis pistetakse kalender kah veel pihku ja soovitakse järgmisel päeval head koduteed... AITÄH!
Herr Teageril peaks veel mõned kalendrid olema ? Thor tuleks uuel nädalal ja võtaks ühe ära...
Hakkab juba veebruar saabuma
Herr Thor on lausa ühe kalendri tellinud, mida ähvardab kohe kohe vabamüük.
Ehk siis...
Hetkel on saada 5 kalendrit. Nende kalendrite omanikuks saate nii, et tulete minu juurde kohapeale ja teete mu silme all ülekande ära ESK kontole - kes ees - see mees
Lisaks - alates 1 veebruarist - see on viimane tähtaeg ja hoiatus - paiskan vabamüüki ka kõik need kalendrid (kaasaarvatud herr. Thori oma) - kes on tellinud ja maksnud - aga pole järgi tulnud. NB! Tellitud kalendrite eest raha ei tagastata!!!
Tellimisega jäin lootusetult hiljaks kuid kui jääb mõni eksemplar üle, siis broneerin 2tk ära
Minu poolt on see soov veel jõus
Ootan siis veel homseni ja seejärel panen raha teele [size=-3](juba hakkasin koode sisse toksima kui avastasin samuti, et jaanuar veel kestab )[/size]
Hei, ärge te nüüd minu omasid veel maha parseldage:) Nii juhtub, kui tahad teistele head ja annad osad enda kalendrid ära aga ma tulen eestisse arvatavasti 18nda paiku, äkki selleks ajaks keegi hea hing saaks minu omad Troosti sebida, sest sealt saan ikka kätte ja sinna pean nagunii minema. Viimane kord, kui mina olin Tln. siis paraku polnud Teagerit ja nii ta on läinud, et saba kinni, nokk lahti
Hei, ärge te nüüd minu omasid veel maha parseldage:) Nii juhtub, kui tahad teistele head ja annad osad enda kalendrid ära aga ma tulen eestisse arvatavasti 18nda paiku, äkki selleks ajaks keegi hea hing saaks minu omad Troosti sebida, sest sealt saan ikka kätte ja sinna pean nagunii minema. Viimane kord, kui mina olin Tln. siis paraku polnud Teagerit ja nii ta on läinud, et saba kinni, nokk lahti
Kõigiga, kellega on kokkulepped sõlmitud, need kehtivad, k.a. ka sinuga, herr suvekas