volvo vahetada saabi vastu

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Hannes

Selline mure, et pean enda kirstu väljavahetama. Ning silmapiirile on jäänud saab(ikkagi rootslane) ja eriti 9-3 2,2TD aastaks oleks 2000. Pole eriti saabi diislitest midagi kuulnud(ei head ega halba). Ja palju ta laguneb, mis olek sellised tüüpilisemad osad.
Kasutaja avatar
Garu

Mina näiteks ei ostnudki diislit sellepärast et ta diisel oli. Lihtsalt auto meeldis. Mootori juures pole veel midagi remontinud (maikuu lõpus ostsin ja nüüd ligi 20k/km läbitud). Ega ma nendest pumpadest-pihustitest suurt midagi ei tea. Eks siis näen mis maksavad kui mõni neist peaks lusika nurka viskama, seniks olen rahul.

Rahalises mõttes saan läbi sama kuluga kütte peale kui paar aastat tagasi bensukga, st siis väiksem kulu on mulle kompenseerinud kütuse hinnatõusu. Samas tõmme on mu eelmisest mitsust tuntavalt parem.:drive:

Niipalju kui mina saabi diislitest kuulnud olen on tegu ikkagi opeli mootoriga seega mootoriremont ei tohiks kallim olla kui opeli puhul. Turbod vist olid neil saabi enda aretatud nagu Trionic mainis, opeli dislad said turbo hiljem kui saabi omad.

Edit: Mis toimus, sel ajal kui mina vastust kirjutasin kadusid need postitused ära millele vastasin v.a teema algne postitus.
suur

vaidlus diisel vs. bensiin on kolitud teise teemasse:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=2041
Vasta