Ühesõnaga varsti peaks olema kõigil soovijatel, kes on foorumis ennast registreerinud lisada varuosade kuulutusi saabnet lehele. Praeguseks on valmis lihtne frontend ja ka kuulutuste sisestamise haldamise moodul. Kuna foorumiga sidestus on mul veel tegemata, siis hetkel saan ainult mina kuulutusi sisestada

Kuna mulle meeldivad kuulutused, kus on hind ja pilt, siis hakkabki saama sisestada ainult selliseid kuulutusi. Müüja andmed tulevad otse foorumi profiilist ja seega on soovitav nendel, kes juppe müüvad seal oma telefon ka ära märkida.
Paar Saabi spetsiifilist põnevat funktsionaalsust on veel plaanis, aga enne kui need välja hõikan tahan natuke testida, kas on võimalik neid realiseerida või mitte.
link ise on siin:
http://saabnet.ee/varuosad
Kommentaarid ja soovitused on teretulnud, aga igaks juhuks hoiatan et realiseerin ainult need mis mulle meeldivad ja need ka ainult siis kui aega leian ja enne ära ei tüdine sellest

Ahjaa, kui keegi on kõva käsi XMB foorumi softis, siis võiks mulle kohe öelda, kas XMB hoiab jooksva kasutaja infot sessioonis või mingis oma globaalses muutujas/konstandis.