Mul on ammu juba toda vilkurit vaja olnud,... mis värvi tahad---ah! kollast. No eks võtame kaasa.
ESK Talvekokkutulek 12-13.02.2011
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Kuramus, mul on korralik asi, millega masinit välja sikutasse. Mis kuramuse veniv pael? Juuksekumm on Sul see või?
Mul on ammu juba toda vilkurit vaja olnud,... mis värvi tahad---ah! kollast. No eks võtame kaasa.
Kuramus, mul on korralik asi, millega masinit välja sikutasse. Mis kuramuse veniv pael? Juuksekumm on Sul see või?
Siin paar pisukest videot venivast köiest ja selle plussidest:)
http://toru.ee/view/9dd9ba180740
http://toru.ee/view/87323c7ef272
Proovi samamoodi jäiga nööriga sikutada:) ja katkemistugevus on 7800 kg
On keegi kuulnud, et paks ka jää seal kandis on?
Paksuse pärast ära muretse,villisega lükkatakse seal lund ja kui seda kannab, kannab ka su autod.
Pikem muretsen peegel sileda jää pärast sest see nv-sel oli see väga libe.
Villis raibe kaalub sama palju, kui muruniiduk. Mul länkaril registrimass 3,3t:)
Kaalust pole ju tähtsust, kui sa niikuinii jäärajast osa ei võta
Suure tähega Autut on vaja, et teisi pisikseid hangest välja sikutada. Samas selliste sula ja külma ilma vaheldumistega on vallid vast piisavalt tugevad
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
eilse seisuga olid enamus vallid on madalad ja täiesti pehmed ja läbisõidetavad; kuid oli ka kõvasid kohti.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kas teeme ühisminemise ka?
Kell 8.30 Laagri Maksimarketi parklas
See jääb minu jaoks liiga varajaseks. Näeme kohapeal!
OOT OOT ärge nüüd tormake!
Hotell võtab masse vastu alates 11.00.
10.00 võib hakata üksikult vaikselt laekuma, kedagi ära ei aeta.
Plaani järgi: panete asjad ära, registreerite võistlusele - tutvute juhendiga ning võite minna harjutama.
Ka kõik hilinejad võetakse vastu ja lastakse rajale.
Hotell võtab masse vastu alates 11.00.
10.00 võib hakata üksikult vaikselt laekuma, kedagi ära ei aeta.
Plaani järgi: panete asjad ära, registreerite võistlusele - tutvute juhendiga ning võite minna harjutama.
Ka kõik hilinejad võetakse vastu ja lastakse rajale.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Nojah--hotellis surri ju süüa ei tohi...peale meid paneb veel pillid ka kotti, et rahvast enam ei käi:D
sellel peol oli see kuramuse hea video..kellel on alles???
Niih, meie olukord on siis niivõrd lahenenud, et saame oma väikese vanavanemate hoole alla jätta ning tulla osa võtma üritusest.
jevrod kannan kah üle...
Ise küsimus on, et millise autoga, eks kui see 9-7-l tagasilla lukk peal on siis ei julge tulla ju...utsa tätsis ikka. Peab siis vana hea tonnisega samme seadma hakkama.
sellel peol oli see kuramuse hea video..kellel on alles???
Niih, meie olukord on siis niivõrd lahenenud, et saame oma väikese vanavanemate hoole alla jätta ning tulla osa võtma üritusest.
jevrod kannan kah üle...
Ise küsimus on, et millise autoga, eks kui see 9-7-l tagasilla lukk peal on siis ei julge tulla ju...utsa tätsis ikka. Peab siis vana hea tonnisega samme seadma hakkama.