Millal saabub lumi?
lund võiks natuke sada, ehk varjaks see kõikjal oleva jää.[/quote]
Ei no muidugi! Ikka lund juurde!:wall: Kui seda ka veel peale tuleb,siis ei näe ültse kus jää ja rööpad! Eile sõtkusin seal,kus sahk käib korra aastas enne jaani ja soola pannakse kurkidele! Õudne! Isegi trassi jaoks on keemia otsas!Ülepäeva on rekkad teele parkinud ja veel risti! Liiklus seisab tundi kaks....mis toimub?
Sõbranna suutis masina kõveraks sõita! Ikla-Pärnu trass kinni,läks ringi ja vaguline tee viskas masina valli! Paar piruetti ja sõit oli otsas!
.......aga väljas, "ilus" karge talveilm!!
Ei no muidugi! Ikka lund juurde!:wall: Kui seda ka veel peale tuleb,siis ei näe ültse kus jää ja rööpad! Eile sõtkusin seal,kus sahk käib korra aastas enne jaani ja soola pannakse kurkidele! Õudne! Isegi trassi jaoks on keemia otsas!Ülepäeva on rekkad teele parkinud ja veel risti! Liiklus seisab tundi kaks....mis toimub?
Sõbranna suutis masina kõveraks sõita! Ikla-Pärnu trass kinni,läks ringi ja vaguline tee viskas masina valli! Paar piruetti ja sõit oli otsas!
.......aga väljas, "ilus" karge talveilm!!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Iisak läheb südaöö paiku linnast välja virmalisi vaatama kaasaga.
OT: ühinemisplaani pole, aga on mingi suund, kus neid kindlasti näha öösel? Ammu olen näha tahtnud, aga kas uni v õlu on plaanid ära rikkunud..
Märtsi keskeks pidi olema lumi lännud.. Aga seda, kust, ma ei tea..kuskilt kuulsin,et veebruaris tuleb juba must maa,aga vist ei vea välja:(
Pohlad sellest külmast.
Iisak läheb südaöö paiku linnast välja virmalisi vaatama kaasaga.
Kohvi võtame ka kaasa. Õismäe Statoilist.
Kas keegi ühineb?
Kas nägid ka virmalisi?
Siis tean kuhu nädalavahetusel minna .
Märtsi keskeks pidi olema lumi lännud.. Aga seda, kust, ma ei tea..kuskilt kuulsin,et veebruaris tuleb juba must maa,aga vist ei vea välja:(
Alguses räägiti, et ega see novembri lumi püsima ei jää ja jõulud on mustad, kas keegi nägi jõulude ajal lumeta maad?
Ei näinud kottigi.
Kas nägid ka virmalisi?
Siis tean kuhu nädalavahetusel minna .
80km sõitsime maha aga udu oli igal pool nii paks, et lõika või noaga:wall:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
eile tulin taanimaalt 12km kõrguselt Eestimaa kohale ja virmalisi oli minimaalselt. Maa pealt neid vaevalt näha oli.
Üliharva on näha neid ilusaid virmalisi. Proovin täna teha pilti.
Udu oli eile ülimalt lahe. Lennujaamas oli udu tõusnud 10ne meetri peale ja oli kuni 20nda meetrini. Enne maandumist äkitselt kadus kõik hetkeks silmist
Pole sellist asja enne näinud.
Üliharva on näha neid ilusaid virmalisi. Proovin täna teha pilti.
Udu oli eile ülimalt lahe. Lennujaamas oli udu tõusnud 10ne meetri peale ja oli kuni 20nda meetrini. Enne maandumist äkitselt kadus kõik hetkeks silmist

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kahju et talvekummide allapanekut ei pikendata. Olen uurinud pikemaid rõhkkondade liikumisi ja enne poolt detsembrit ei tule küll mingit lund ja õhutemperatuur on endine (2-3-4-5-6 kraadi).
Lamelle pole kuskilt võtta ja naeltega asfaldit kündma ei taha ülehomsekst nagu hakata.
Lamelle pole kuskilt võtta ja naeltega asfaldit kündma ei taha ülehomsekst nagu hakata.
Lamellid masinatel all, aga mul on ikkagi hea meel, et lund ei ole veel maas. Hoidku mingi 1-2 nädalat.. Las siis kallab.
Oponeeriks..
möödunud nv Lääne-Virumaal näitas 3 kraadi sooja.. tee oli aga klaas.
Kui mul poleks naaste all olnud, oleks arvatavasti päris kurvalt asi lõppenud.
Nii et ärge lükake asja edasi, see ei päästa maailma
terv
que
möödunud nv Lääne-Virumaal näitas 3 kraadi sooja.. tee oli aga klaas.
Kui mul poleks naaste all olnud, oleks arvatavasti päris kurvalt asi lõppenud.
Nii et ärge lükake asja edasi, see ei päästa maailma

terv
que
Everyday Regular SAAB guy!
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Siiber ei ole võiks nagu korralikult lumi ikka maha tulla. Eks see ilm on tavatu igalpool, aasta tagasi oli temp -20 ringis ja lund ka kõvasti rohkem. Lumepaksus hetkel 15cm kohati rohkem, talverevidega kulgetud juba 2 kuud. Talverehvidega võib sõita 9 kuud aastas:)
Eelmine aasta sai igatahes lund rohkem oodatud, see aasta on õnnestunud üks kord ID-kaart jäiseks saada, rohkem pole väga külma olnud. Las see lumi oodata jõuludeni.