M: Saab 9000 87-95a kasutatud varuosi.
-
- Auto: 9000
kliimaradika ja jahutusradika võid ka listi lisada, sest need on nüüd minu:)
-
oleks huvitatud vaskpoolsest suunatulest ja alumisest põllest !mis maksma läheb ?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
milline koht nüüd arusaamatu on ??
reeglid
Ostu/Müügikuulutuste uuendamine (up-imine), on lubatud mitte varem, kui 7 päeva peale viimast postitust. Infopäringud müüdava osas tuleb teha läbi u2u (privaatsõnum).
reeglid
Ostu/Müügikuulutuste uuendamine (up-imine), on lubatud mitte varem, kui 7 päeva peale viimast postitust. Infopäringud müüdava osas tuleb teha läbi u2u (privaatsõnum).
- Cyber
- Kontakt:
up-imine on lubatud küll, kui seda tehakse mõistlikutl kord nädalas..
Ja helistamise või muu privaatse suhtluse soovitus ka ikka ainult parema ja konkreetsema suhtlemise soodustamiseks. Ma ei saa aga siiski lihtsalt postitusi kustutada põhjusel, et keegi on otsustanud otsesest suhtlemisest end eemal hoida. Alati on võimalus muidugi privaatselt vastata.

Ja helistamise või muu privaatse suhtluse soovitus ka ikka ainult parema ja konkreetsema suhtlemise soodustamiseks. Ma ei saa aga siiski lihtsalt postitusi kustutada põhjusel, et keegi on otsustanud otsesest suhtlemisest end eemal hoida. Alati on võimalus muidugi privaatselt vastata.
- Cyber
- Kontakt:
Puhastasin selle siin ära. Rääkige mehed omavahel asjad ära. Kui muidu ei saa, siis on meil ka selline teema olemas, aga sinna tahaks korralikke FAKTE, mitte lihtsalt kisa.