9-5 lõppes täna ära

Vasta
raekas

Tere kõigile.Ma ei ole siin täna varem käinud.Kuna minu töökaaslane on samuti kogenud saabiomanik,siis tema teadvustas mind natuke.Mul ei ole nimelt Saabi olnud mitte kunagi varem.Kõike muud,uusi ja vanu ja suusri ja väikeseid,kuid Saabi mitte.Seega kõik see on mulle tundmatu maa.Aga asja juurde....Mul on mure ja mitte väike.
Nimelt püüan teha kokkuvõtte ja teie poolt ma sooviksin natukenegi infot,kuhu minna ja mida teha.Aaaaa....seda ka veel,et mulle on see auto saanud nii armsaks kuu jooksul,niiet loobumismõtet võitlemisest mul ei ole.Nagu ütlesin,olen /olin siiani väga rahul.
Kõigepealt sellest ,et autot oli vaja ja head ja korralikku ja midagi uut,misa ei ole varem kasutanud.Mees oli Saabist vaimustuses.Seega ostsimegi,mina tulin väga ekstreemsetes oludes 5 jaanuar Tartust Pärnusse kodu poole,niiet nutt kurgus.Kohutav sõit oli,aga ma võin väita,et selle 4 tunni jooksul olin ma väga turvalises ja stabiilses autos.Tegelikult,ilma naljata.
Aga hetkeseis on selline,et minu kallis must elukas on hoovis maja kõrval ja ei mõelnudki täna hommikul elulooma näidata.Asi algas sellega,et kohe Tartust tulles sai teenindusse mindud.Väidetavalt kõik õlid ja filtrid ja tehniline kontroll,et mis eluka me siis ostsime ikka.Kõik oli broo...tehti väidetavalt vajalikud asjad ära ja nii sõitsingi rahumeeli siiani.Välja arvatud seda,et kuhugi kadus millegipärast tosool(panin seda nädalas korra 10 cm).Siis järgmiseks suri minu must iludus välja foori ees,niikui pidurit vajutasin järsult.Käivitamisel läks kohe jälle käima.Järgmiseks ,kusagil eelmisel nädalal,külmaga hakkas hommikuti naljakaid asju juhtuma.Panen auto käima,läheb nagu kellavärk,siis hakkan aknaid puhastama,selle aja peale ,kui autost välja saan,auto sureb lihtsalt välja!Panen II kord käima,tiksub 1 min ja jälle sureb välja,panen III kord ja siis juba aitan gaasiga kaasa.Tagajärjeks on suur köhimine,rappumine (pöördeid üle 2000 ei ajanud) ja paukus nagu põrguline koos musta suitsu ja kohe nii,et maa must kongreetselt.Nagu oleks end tühjaks köhinud.See tehtud,tiksus vaikset terve päeva nagu milinki,mitte ühtegi paha sõna.Kuni eilse hommikuni....Eile samamoodi käivitasin III korda,siis natuke gaasi ja läks.Aga lõuna ajal linnas sõites lõi minu ninna kärsakas.Sõitsin kohe lähima tõstukini.Sealt siis selgusid sellised asjad,mida 5 jaanauaril ei olnud väidetavalt:klapikambri tihend läbi,sealt tilkus alla õli,tagumine parem amort õline,kütusefilter oli nii roostes,et hea,et ta ülesse leiti.Läksin esindussse,sealt öeldi,et sõida rahulikult edasi,midagi ei juhtu,vaata vaid õlitaset(hetkel see alumise normi peal).Et vaba aega ei ole remondiks.Sõitsin siis koju.
Täna hommikul läks nagu ikka I kord käima,mina siis stardin II korda nagu ikka,kuid ei lähe....sttarteri võttis taha,kuid siis hakkas vool ka ära kaduma.Nii ta minust sinna hoovi peale jäi...tulin tööle jala.Aaa...tosooli ajab välja lume peale kusagilt ka veel...ennem ei olnud.Niiet,mul on mure ja ma ei tea mitte midagi peale hakata.
Kasutaja avatar
ongelma

Nii kurb lugu...
Aga usu mind- siin foorumis ei saa sind keegi aidata. Pead ta ikka töökotta vedama ja eks siis seal talle jälle eluvaim sisse puhutakse. Ei tea küll Pärnu service taset aga kui margiesindus ei aita,siis vähemalt Hr Ivomets on ju sealtkandist ja oskab kindlasti aidata.
teager

OT:

Alati, kui ütlete sõna esindus, siis öelge ka seda, milline. Hetkel peaks neid kolm olema - Viking, kes tegeleb müügi ja teenindusega ning Amserv ja Carring, kes tegelevad ainult teenindusega. Et ei oleks valestimõstmist.

End OT

terv, teager
warum

jube palju vigu ikka, hakka otsast peale alates ikka mootorist mis õli ajab ja toosoli häda ka likvideeri, kohe kindlasti vaata õlivõtturi sõel ka üle, muidugi vii ikka korralikku töökotta, diagnostika tuleb ka ikka teha, usun et saab asja ka sinu autost, imelik eelmine omanik ikka kui niisuguseks lasi masina
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
raekas

Eelmist omanikku ma ei tea isiklikult.See auto otse šveitsist.Esimene registreerimine Eestis.Ja nagu ma mainisin,jamadeni töötas nii mis mühises ja ma olin vägavägaväga rahul.Sain Soomeski pika sõidu ära proovida,korraga sõit oli kokku ligi 700 km ja mitte ühtegi pretensiooni.
TÄnan kõiki vastuse eest.Mis mul muud üle jääb,kui Hr Ivometsaga ühendust saada,ma juba leidsin tema tel nr.
warum

Nii kurb lugu...
Aga usu mind- siin foorumis ei saa sind keegi aidata. Pead ta ikka töökotta vedama ja eks siis seal talle jälle eluvaim sisse puhutakse. Ei tea küll Pärnu service taset aga kui margiesindus ei aita,siis vähemalt Hr Ivomets on ju sealtkandist ja oskab kindlasti aidata.
nats läks sassi aga tahtsin ülespoolsele postitusele kirjutada, et välja suremise põhjuseks arvan vaakum voolikute kas vale järjestus või pole üldse enam küljes, endal oli see mure kui auto ostsin, pidurdades suri kohe välja
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
raekas

Tere jälle.
Tahtsin abistajatele teada anda,et õhtul,kui koju jõudsin,siis kohe autosse ja proovisin kallikest käima saada.Nüüd tegin teistmoodi.Panin võtme süütesse ja ootasin veidi,kuni kõik kellad ja tuled ja viled olid ära ,alles siis keerasin starteri taha.Läks tööle nagu kellavärk ja tiksus ilusasti.Kas võis olla sellest,et väljas soojem?Igatahes eile ja ka täna hommikul töötas ilusasti ja kordagi välja ei surnud.Tipptopp.Neljapäeval siis remonti:cool:
Vasta