Key not accepted. Contact service.

Teemad elektroonikast...
Vasta
Kasutaja avatar
Uku88

Key not accepted. Contact service. :wall:
Autoks Saab 9-3, 2.2TiD 92kw, 2003 a.
SID näitas mulle sellist pilti esimest korda 1.5 kuud tagasi millal ei tunnistanud ühte võtit aga teine võti töötas korralikult. Täna ehk pühapäeva hommikul sain autol viimasest korras olevast puldist uksed lahti aga siis kui võtme süütelukku pistsin tuli selline kiri ette. Ei saanud enam isegi puldist uksi lukku. Võtsin akul klemmid paariks tunniks maha aga see ei aidanud midagi. Ma ei oska öelda kas see midagi mõjutas aga eile sai vana 72 AH aku garantiisse viidud ja asenduseks sain 80 AH? Nüüd siis selline seis kus auto seisab kortermaja ees parkimisplatsil ja ükski pult ei funka. Uksi saab ainult mehaaniliselt puldi sees oleva võtmega avada. Tore oleks kui teadjad mehe räägiksid mis minu edasised tegevused võiks olla? Aitäh!
Kasutaja avatar
pumps

Võta armatuuris vasakul katte all korraks välja kaitse nr.2 ( vaata, et võti süütelukus ei oleks). pane tagasi. proovi

kui see aitab, siis pole pulte vaja vahetada. tahab uuemat tarkvara saada.
pumps
Kasutaja avatar
Uku88

Kahjuks kaitse nr. 2 korraks väljavõtmine ei aidanud.
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Aku vahetamisel oli sul võti süütelukus..
Vist siin nüüd ainult mingi kallis variant, mida teha. Uus süütelukk vist..
Kasutaja avatar
Uku88

Ma tegin puldist uksed lahti, siis kapoti. Vana aku maha ja uus asemele. Tagantjärele mõeldes olen üpris kindel, et võti ei olnud süütelukus kuna ei olnud põhjust seda sinna panna peale uste avamist.
mina

ei oska nüüd öelda kas antud mudeli puhul ka sama aga uuema mudeli puhul öeldi esinduses mulle nii,et kui akut vahetan või ühendan klemmid lahti siis pärast klemmide ühendamist peaks järgnevat tegevust sooritama:
kui uksed ei olnud lukus siis 5x lukustamis nuppu ka vastupihi ehk siis kui uksed oli lukus siis vajuta 5x avamise nuppu.
sellega pidi võtme või midagi sellist aktiveerima või kodeerima-eks targemad oskavad kommenteerida seda.
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

SID ütles ju sulle selgelt - mida teha.
Kasutaja avatar
Uku88

Ja seda ma ka tegin. Juba varsti on auto treila seljas Troosti ukse taga:)
Kasutaja avatar
Uku88

Nüüd sai siis Troostis ära käidud. Puldid olid läbi. Viki tegi ühe puldi teise arvelt korda ja lisaks sai üks uus ka ostetud. Aitäh TroostAutole kiire ja toreda abi eest! Järgmise korrani:D
Vasta