Uunikute 10. Talveralli 2011

Ühised tegemised
Vasta
Andrus99
Saabiklubi liige

Väljakuulutatud ja võimalik registreerida :drive:

http://forum.automoto.ee/showthread.php ... pid=254201

Kel huvi on, soovitan kohe end kirja panna, see osalejate arv läheb ülikiiresti täis ja lukku.

Eelmine aasta magasin regamise maha ja lisaks oli meie enda talvekokkutulek samal ajal.
Sel talvel üritaks meie rallit mitte samale ajale sättida.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
lamp

Juba kirjas seal, pole alates 2006a ükski talve ralli vahele jäänud. See kord siis 3 autot millega minna. Vaatab millisega lastakse. Tahaks kangesti saabiga minna, aga kui ei saa siis kas E28 bemariga vöi 343 volvoga minek.
Saab 9-3 TiD naise söber.
Saab 900C läks saksamaale
Bmw e28 lapsepõlve sõber
lamp

Vaatasin et seal nime kirjas saab oma jagu juba, sain ennast ka uhkel saabiga kirja...nii et jälle minek. Ehk önnestub see aasta ilma suuremate viperusteta läbi söita see asi.
Bmw e28 lapsepõlve sõber
Andrus99
Saabiklubi liige

Käidud, sõidetud, väga broo üritus, soovitan kõigile :head:

Laupäeva hommikul start kodust kell 6.00, et jõuda Tapale stardipaika 7.45, sealt 9 paiku tuld ja õhtuks enne 8-t finish Värska Sanatooriumi juures.

Vahepeale jäi ca 400 km regulaarsusrallit legendi järgi (14 lehekülge A4), peamiselt jäistel ja lumistel kõrvalteedel.

Sealhulgas 7 ajakontrollpunkti, mida tuli läbida tähtaegselt ja 33 kontrollpunkti, kus tuli leida vastused ristsõna lahendamiseks.

Samuti 3 lisakatset, mis kujutasid endast ringi läbimist aja peale mingil ralli või krossirajal.

Ühesõnaga väga tihe päev, ega muud eriti teha jõudnud, kui sõita, vahepeal tankida ja teeääres k...sta. Õhtuks olime nii kutud, et peale õhtusööki "kukkusime" kohe ära ja magasime maha isegi auhinnatseremoonia... seega tulemust ei tea :)

Muidu läks eriliste tehniliste viperusteta, kui välja arvata purusõidetud esispoiler :(

Saabe oli stardis omajagu, siit foorumist oli näha janek555 ja märkasin ka hr lamp-i autot.

Pildid ja järelkajad automoto foorumis:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=36152
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

Piltidel on üks teine Saab kõvasti pihta saanud. Tundub vägev üritus olevat!

Parimal sõitjal oli kulu "ainult" 46 liitrit sajale:)
lamp

Minu saab see pihta saigi ehk üks tutikas renoo otsustas et oleks vaja mulle paar vurri tiiru juurde lükata :D
Bmw e28 lapsepõlve sõber
Thor

Piltidel on üks teine Saab kõvasti pihta saanud. Tundub vägev üritus olevat!

Parimal sõitjal oli kulu "ainult" 46 liitrit sajale:)

Läks jah näpuvahelt ära teine :cool:
http://www.rallifotod.eu/album293/slides/uunik939.html
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

oi, oi. kas nüüd läheb klassik müüki??:freak:

tegelt ikka jumalasti kahju, et niii palju tööd ja vaeva raisku läinud.
aga sellest saab ju veel asja!? tagumine ots ju täitsa korras!!!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
lamp

Seda musta küll kahju vaadata et nii hullusti kohe. :S Saabidele vist önnetu ralli.
Bmw e28 lapsepõlve sõber
Kasutaja avatar
jack

Olin kohe peale sinu SAABi järgmine. Kui kuulsin, et eelmine lõpetas kurvalt oli meie katsel üpris tagasihoidlik aeg. :o

Mis juhtus? kas viimases mäkketõusus põrutasid otse?

... kahju kohe vaadata, et masin katki. :(
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Andrus99
Saabiklubi liige

Olin kohe peale sinu SAABi järgmine. Kui kuulsin, et eelmine lõpetas kurvalt oli meie katsel üpris tagasihoidlik aeg. :o

Mis juhtus? kas viimases mäkketõusus põrutasid otse?

... kahju kohe vaadata, et masin katki. :(

2. kiiruskatse viimane mäkkepööre oli ka mulle segane, piirdelint lipendas katkiselt maas ja ma ei saanud algul pihta, kuhu sõitma peab, algul põrutasin otse, siis tagurdasin ja paremale üles mäkke, ilmselt ei tulnud eriti head aega sealt...
Thor

Viimane tõus enne finishi, sealt alla ja ju siis hoog oli tiba suur, et ei keeranud seda kurvi ära ja otse ikka valli.
Müüki vast ei pane, plekid tunduvad esmapilgul enam-vähem sirged, va. vasak tiib. (loodan, et kannatab üles koputada) Tuled, pamper, võre, radikas, neid uusi vaja.
Eks mingi õhtu võtan nina lahti siis saab täpsemalt aimu.

Endal oli muidugi kõige rohkem kahju sellest, et Värskani välja sõita ei saanud :gun:
Andrus99
Saabiklubi liige

Siin on üks hää pilt, Janek peaks poisile padja istumise alla panema, siis näeks paremini välja :P

http://www.rallifotod.eu/album293/slides/uunik606.html
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Sergei Zjuganovi poolt tehtud video Ka paar Saabi on peale jäänud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta