Lisanäidikute hoidja

Tonnised ja nende mured
Vasta
Kasutaja avatar
KorK

Oskab keegi ütelda, kus saaks tonnise A piilarile sobivat kahe näidiku hoidjat. See universaalne on liiga suur sinna. Kas sobivat on üldse võimalik sinna leida või peab ise hakkama meisterdama?

Speedpartsis on ikka jube kallis see. Postikuluga peaks kuskil 1400 vanat eesti krooni tegema.
Regular Saab Guy
TFK

Speedpartsis on ikka jube kallis see. Postikuluga peaks kuskil 1400 vanat eesti krooni tegema.
[/quote]

Jahh nii on aga see istub nagu valatult ehk nagu originaal:cool:

Teine võimalus on ise teha.
Trionic
Saabiguru

OT:
Olen 2 sellist,aga kolmele näidikule teinud.Jube vaev ca. 30h. nokkimist per detail.Lihtsam on osta.
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Nagu TFK ütles, nii on. Speedpartsist ostetud näidikute hoidja sobib väga hästi. Eriti koos samast kohast pärit rohelise ja oranzi valgusega näidikutega.
Aga... läks hulk aega enne kui ma selle jurakaga A piilari küljes ära harjusin ja kui kunagi uuesti peaksin sellise asja pärast muretsema siis mõtleksin näidikute paigaldamist hoopis armatuuri sisse tühja sahtli asemele. (hetkel on mul seal topsihoidjad)
Täna ma ei viitsi selle asjaga tegeleda aga üldiselt mind häirib see kobakas... lisaks tõmbab see mõningate kaasliiklejate tähelepanu ja teadagi mis sellele järgneb.
Eelistaksin oma hunti lambanahas näidata ja sellistest silmatorkavatest tjuuningjubinatest edaspidi hoiduda. (see ei tähenda et auto ei võiks oma võimetelt veelgi rajum olla)

Kahesõnaga: Maitseasi ja mõtteainet!
Kasutaja avatar
KorK

Eks ma mõtlesin ka selle sahtli asemel aga kuna tonnisel pole ees mitte ühtegi topsihoidjat siis mõte oli ka see topsihoidja muretseda kuskilt. Samas on seda rõhku sealt alt halb vaadata. A piilarisse saab kiiremalt tee peale tagasi pilgu. TGB kui mõtled lähiajal eemaldada sealt endal selle hoidja siis hea meelega sooviksin vahetada selle eurode vastu :D
Regular Saab Guy
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Topsihoidja tellisin Ebayst.
Kuna ma autos ei suitseta siis näidikud võiksid asetseda tuhatoosi asemel.
Näidikuid muidugi hea vaadata silma kõrguselt aga kui oma auto tehnika korras hoida siis ehk pole vaja pidevalt seda vahtida. T7 klapp, usaldusväärne soft, vastavad pihustid jne. Silma all võiks olla pigem üks väike eredalt põlev led mis vajadusel hoiataks knocki e. detoneerimise korral.

Hetkel enda autol midagi muutma ei hakka. Lihtsalt ei ole aega ega viitsimist.
Aga ma ei välista, et ühel hetkel selle muudatuse ette võtan. Eks siis paiskan kõnealuse detaili siia müüki!

Edu!
Vasta