Küsimus selline, et autoks Saab 9-3 Arc, 2003a ja passi järgi 110kw. Eile selgus töökojas, et minu autole sobivad 154kw-le mõeldud filtrid(õlifilter, õhufilter), mitte 110 kw omad nagu tellinud olin. Manuaalkast ja 5 käiku.
Kas tegemist anomaaliaga või on see normaalne?
Küsimus 2003a. 110kw kohta
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Spetsialistid võiks kommenteerida, aga kas nendes filtrites üldse vahet on ? käivad kõigile ühed (sama mudeli piires siis). Õlifiltridki ju läbi mitmete erinevate mudelite samad (klassikust 9-5ni, kui ma nüüd õigesti mäletan).
Varustusaste ja kW ei pruugi mingit seost olla.
Varustusaste ja kW ei pruugi mingit seost olla.
Kui ma oma autole esimest korda hooldust lasin teha siis juhtus sama kala,et 129kw filter oli väike ja nad pidid uue 154kw mõeltud filtri tellima.
Aga peale seda kui Audaceris käima hakkasin pole sellist probleemi olnud ,et ilmeselt töömees tegi vea või siis varuosa numbris oli kala.
Aga peale seda kui Audaceris käima hakkasin pole sellist probleemi olnud ,et ilmeselt töömees tegi vea või siis varuosa numbris oli kala.
Tellitud sai ikka 2003a. ja 110kw. Arvuti vastavatest programmidest filtreid otsides oli 110 kw ja 154 kw vahe sees, õhufilter 154kw suurem ja õlifilter teise ehitusega. Kas siis lihtsalt kehvad andmebaasid, aeg ajalt mõned andmed on mööda.
Ütlen ära, et ise ma mehaanik pole ja tellis ning remontis siiski inimene kelle töö see on. Aga sellest sain isegi mina aru, et filtritel vahed sees:)
Tänades
Ütlen ära, et ise ma mehaanik pole ja tellis ning remontis siiski inimene kelle töö see on. Aga sellest sain isegi mina aru, et filtritel vahed sees:)
Tänades