75.8 obest rattast (83 mootorist e. 61kW) ja 129Nm mootorist (see oli vist 95 lb/ft rattast). Ilmselt sai segu pisut rammus. Kella peal oli ca 11.5 segu näidanud... Peale 6k rpm-i pole väga mõtet vajutada, sest graafik kukub väga järsult... teisel pildil on näha, viimane tõmme sai pisut kaugemale lastud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
kui aegu tagasi oli jõukatsumine samas dynos siis mu autol olid igastahes naelad alla, selle tehasekonditsioonis tuleva jõud jõudis rullide peale küll, rehve naeltest puhtaks just ei teinud
Ma jätsin ka ikkagi naeltega minemata praegu, kohe varsti ju suvekad alla. Aga Vitautas ja kork, lähme siis kõik koos. Eks te andke teada kui teil suverehvid all on, siis võiks aprilli lõpupoole koos minna.
Ega minulgi suurt vahet pole kummasse minna, muidugi kui hinnavahe suureks ei lähe. Küll aga prooviks aega planeerida Aprilli lõpupoole. Ennem vaja veel mõned asjad ära teha
Dünopingi number on nagunii üks "number", hea teada, kui midagi muutma hakata ja siis on näha ka läks paremaks või halvemaks. Samas on pink ise ilmselgelt uuem ja täpsem, kui Maksimi oma...
uksed kinni on seal vist põhiliselt sellepärast, et ümbruskonnale käiks müra närvidele muidu, käib vist isegi kinniste ustega..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Terekest. Ka mul oleks soov düno peal kunagi ära käia. Kas nüüd TKTK või Dynomax -- las targemad otsustavad. Või kui tegemist on ikkagi ainult "ühe numbriga", siis võiks käia seal kus odavam ja toda edaspidi referentsiks kasutada?
Sellisel juhul pakun välja külastada sellelgi korral teema pealkirjas olevat asutust. Seda enam, et seal ka eelnevalt käidud, ning usutavasti saab ka laupäevasele päevale kokkulepitud. Mis arvate?
Mina olen ka poolt. Kindel värk. Aga kui meid juba nii hulgi tuleb, siis peaks mingi järjekorra ka panema? Kui kõik korraga kohe alguses platsis on ja kellelgi midagi muud veel vaja päeval teha, siis ei taha vist 6 tundi päris oodata seal.