Kui kellelgi huvi korraliku Saabi vastu. Saab toodud Jaapanist ja on igati oma hinda väärt. 2500 EUR-i. Läbisõit 150 000. Alarm ja distantskäivitus (toimib sadade meetrite tagant). Just sai vahetatud autom. käigukast mille oma lolluse tõttu katki tegin.
Lisan ka lingi, kust saab auto kohta täpsemalt teada:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=3f1c
Lisatud failid
M: Saab 900SE 2.0 136kw autom. 97a. Tartu
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Palju möla ja vähe infi.
1. Mis auto maksab? Praegu ja praegusel kujul.
2. Kas auto eestis arvel? Üv. Kindlustus?
Käigukasti vahetus küll niipalju ei maksaks; see ikka kordades suurem nr...
Ma teeks 3....4 korda odavamalt, kui just uut kasti ei osta; aga uus ei maksaks samas nii vähe....
Ma teeks 3....4 korda odavamalt, kui just uut kasti ei osta; aga uus ei maksaks samas nii vähe....
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Kuulutuses:
VÄGA KORRALIK AUTO!
Siin:
/Hetkel käigukasti rike/ /Läbisõit 150 000/
Väga usaldusväärne müüja. Nii selgelt vastuolulist juttu siinse foorumi "filtrid" läbi ei lase. Puhas huumor ju.
Üldiselt on saabi kastid üsnagi pommikindlad ja rikkete esinemine võiks olla reaalsem vast 2-3 korda suurema läbisõidu puhul. Kui just auto täielikult hooldamata pole. Mis muidugi seab jällegi kahtluse alla väite "väga korralik auto".
Ega ma muidu mölisekski, aga sellist odo näitu ja "auto korralikkust" pole küll mõtet foorumis rõhutama hakata, kui käigukast pilbasteks. Seda enam, et odo näit on tänapäeval nagunii kahtlase väärtusega asi.
VÄGA KORRALIK AUTO!
Siin:
Väga usaldusväärne müüja. Nii selgelt vastuolulist juttu siinse foorumi "filtrid" läbi ei lase. Puhas huumor ju.
Üldiselt on saabi kastid üsnagi pommikindlad ja rikkete esinemine võiks olla reaalsem vast 2-3 korda suurema läbisõidu puhul. Kui just auto täielikult hooldamata pole. Mis muidugi seab jällegi kahtluse alla väite "väga korralik auto".
Ega ma muidu mölisekski, aga sellist odo näitu ja "auto korralikkust" pole küll mõtet foorumis rõhutama hakata, kui käigukast pilbasteks. Seda enam, et odo näit on tänapäeval nagunii kahtlase väärtusega asi.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kuulge härrased, müüja paneb hinna ja teie asi ei ole viriseda. Kui hind on mööda, eks siis ostja ei tule ja müüjale jääb kaup pihku.
Küsimused arveloleku ja ÜV kohta on küll õigustatud, aga mida te virisete ülejäänu kallal?
Küsimused arveloleku ja ÜV kohta on küll õigustatud, aga mida te virisete ülejäänu kallal?
Kuulutuses:
VÄGA KORRALIK AUTO!
Siin:
TEAD SUUR !!!! Auto on toodud Jaapanist kus tegelikult vasakpoolne liiklus. Auto seisnud enamiku ajast niisama. Mida naljakat sa siin näed ???? Kui sul on minu usaldusväärsuse kohta kahtlusi, siis ole kena tule vaata auto üle ja vabanda siin samamoodi avalikult, nagu sa mind mustadki. Käigukasti rike tekkis tänu minu enda lollusele. Lumehangest sai auto valede võtetega välja kaabitud-tiritud. Pooltelg oli kastist tsiba välja tulnud ja õli välja lekkinud. Autoteenenduse mees (tark nagu sinagi) ütles hommikul mulle, et vana auto ja õli ikka vaja juurde panna vahest - valas siis poolteist liitrit õli sisse ja saatis mind minema öeldes "sõida edasi, vaatame mis saab" Ei viitsinud ta autot ülessegi tõsta, kuigi ma seda korduvalt palusin. (pärast tuli välja, et mees oli hoopis teenenduses elektrik

SINU SÕNAD hr. SUUR : Väga usaldusväärne müüja. Nii selgelt vastuolulist juttu siinse foorumi "filtrid" läbi ei lase. Puhas huumor ju.
PS! SUUR! Sõnadel on suur jõud ja eriti ei maksaks välja öelda, mida sülg suhu toob. Kui nii, siis miks "filtrid" sellist möga siia kirjutada lasevad?
Auto VIN: YS3DF58N3W2017233 - Jõudu !!

Kuulge härrased, müüja paneb hinna ja teie asi ei ole viriseda. Kui hind on mööda, eks siis ostja ei tule ja müüjale jääb kaup pihku.
Aitähh toetuse eest

Auto esmane reg. Jaapanis 11.06.1999 ja Eestis arvele võetud 23 jaanuar 2009. Seega enamus ajast pole ta kedagi sõidutanud, vaid teda on sõidutatud

Ps! Et auto mulle pihku jääb ma ei muretse ..... kui keegi ära ei osta, siis konserveerin ära ja pärandan lapse-lapse-lapse-lapsele

Palju möla ja vähe infi.
Infi peaks olema piisavalt, kui uuesti kõik läbi loed. Jah tõsi ma ei tulnud selle pealegi, et märkida juurde, et ülevaatus olemas. Ma ju märkisin ära, et KORRALIK AUTO - see peaks ju kõik ütlema juba ja ma arvan, et ka kindlustus ei maksa nii palju, et see ostu-müügi puhul takistuseks saaks

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Pildid on JP numbritega. Sellest ei oska tõesti järeldada, kas auto on siin arvel jms. Õnneks on see info nüüd olemas.Jah tõsi ma ei tulnud selle pealegi, et märkida juurde, et ülevaatus olemas. Ma ju märkisin ära, et KORRALIK AUTO - see peaks ju kõik ütlema juba
oma võhiklikkuse juures küsisiksin, kuidas on võimalik ,et pooltelg niisama natuke välja tuleb- Ära vihasta, lihtsalt huvitab selline asi
Mina veel hullem võhik, ilmselt sellepärast välja tuligi. Tegelik põhjus oli ilmselt selles, et autot sai lumehangest välja tiritud 4 veolise Audiga. Tuli välja nagu lupsti. Väljas kui ka salongis oli pime ... minul parasjagu kiire ja närv must. Ja ma üldse ei välista, et ma panin samal ajal ka kogematta ka drive käigu peale. No ja nii ta vast siis selle pooltelje välja tiriski. Lõhkumiseks pole ju nutti vaja.
Puhas füüsika.

Hei, kas tal kliima ka on? Pildilt ei seletanud välja krt. rool on ees.
Kui kliima on peal ja sa käigukasti lased Troostis vöi Audaceris panna, siis oleksin huvitatud...muidugi kui need mehed on ka ylejäänud autoga tutvunud ja seda soovitavad. Enam ei taha pörsast kotis osta. Vabandan saaremaa murraku pärast aga olen tööl ja siin osad tähed puudu:)
Kui kliima on peal ja sa käigukasti lased Troostis vöi Audaceris panna, siis oleksin huvitatud...muidugi kui need mehed on ka ylejäänud autoga tutvunud ja seda soovitavad. Enam ei taha pörsast kotis osta. Vabandan saaremaa murraku pärast aga olen tööl ja siin osad tähed puudu:)
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Hei, kas tal kliima ka on? Pildilt ei seletanud välja krt. rool on ees.
Konditsioneer on, aga kliimat pole. Käigukasti vahetan Tartus Teguri tänaval "Dia" taga asuvas remondi töökojas. Spetsialiseerunud nad just käigukastide vahetusele ja remontimisele.