Kui õlu vaadis vahutab...
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Sai ka A. Le Coq 2,9% ära proovitud. 2 lonksu ja prügikasti. Maitses täpselt nagu kerisele valatud õlu. Mõnele võibolla meeldib...
Millegi pärast minnakse viimasel ajal õlletootmises juures maitsetega hulluks. Aina tugevamaks lähevad maitsed. Kui nüüd sellist tugevamaitselist õlut 6-pack sisse ajada, läheb süda raudselt läikima.
Millegi pärast minnakse viimasel ajal õlletootmises juures maitsetega hulluks. Aina tugevamaks lähevad maitsed. Kui nüüd sellist tugevamaitselist õlut 6-pack sisse ajada, läheb süda raudselt läikima.
Mulle see Pils jällegi ei istu, liiga humalane minu maitse jaoks. Üleüldse olen hakanud eelistama pigem ale-tüüpi märjukesi ja nisuõlut, aga kahjuks Eestis sortiment väike ja ka hind on üpris krõbe. Need meie tootjate katsetused ses vallas on ka enamasti paraku läinud vett vedama ja jäänud lühiajaliseks nišikaubaks (A. Le Coq'i English Ale, Saku Valge nt). Üks meeldivamaid uudistooteid praegu on aga Cream of Dublin. Hea ka januga külmalt juua ja ei torgi kurku.
A. Le Coq I mõte jääb aga samuti suht segaseks minu jaoks.
Saan aru, et mõned mehed tahavad lõunaprae kõrvale kannukese teha ja pärast veel sõitu minna, aga ikkagi...
A. Le Coq I mõte jääb aga samuti suht segaseks minu jaoks.
Saan aru, et mõned mehed tahavad lõunaprae kõrvale kannukese teha ja pärast veel sõitu minna, aga ikkagi...
Kardan, et just noored hakkavad seda rohkem tarvitama, kuna arvavad et se ju nii lahja. Aga teadupärast just sellistest lahjadest jookidest noorte alkolembus algabki.
Ma väga seda ei kardaks....
Noh eks peaks defineerima noored. Ma pole nõnda alco/money arvutamisest parimat näinud kui noortel seda on.

Iga ratas veab and then some!
Ei tea, kas keriselegi kõlbabSai ka A. Le Coq 2,9% ära proovitud. 2 lonksu ja prügikasti. Maitses täpselt nagu kerisele valatud õlu. Mõnele võibolla meeldib...

Üks hea sauna kõrvale õlu on minu arvates "saunaõlu",
suhteliselt mahe ja vähe gaase.
Everyday Regular SAAB guy!
Lahjematest õlledest on päris tarbitav Tsehhide bränd Velkopopovicky Kozel, sellest on miski 4%-ne versioon, vanasti müüdi kollases purgis, vbl nüüd on disain muutunud. Hea suvine janukustutaja, ei hakka kohe "sarve" 

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Sai ka A. Le Coq 2,9% ära proovitud. 2 lonksu ja prügikasti. Maitses täpselt nagu kerisele valatud õlu. Mõnele võibolla meeldib...
Ega tal ilmaasjata "I" nimeks pole ehk üle ühe korra ei osta

Mina olen jällegi üks nendest nisu õlle fännidest. Õnneks on mul tuttav, kes käib pidevalt Leedus ja ikka kostiks Leedu nisu õlut toonud. Hetke lemmikuks on leedu õlledest švyturyse erinevad nisu õlled aga meie omalt turult on vaieldamatu lemmik ikka aleksander
Positiivne on ka see, et purk on pindine ja seega tundub et ei joogi ju väga palju 

-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Tegelt sellist väga lahjat õlut on siiski väga vaja. Nii väga on vahel suvel vaja janujooki mis pähe ei hakkaks. Mitte autojuhtimise pärast, vaid lihtsalt ei taha et hakkaks pähe. Alternatiiv janujoogina oleks värska mineraalvesi aga sellel pole ju mingit mekki. Mul on ses mõttes kahju et esimene vasikas aiataha läks.
Sakul on väljas uus asi - Mõdu.
Ei oskagi seisukohta võtta, aga vähemalt kiri vastab tõele pudeli peale - tegu on mesise mekiga joogiga.
Pole ei õlu ega kali... Mõdu nohh...
terv, teager
Kõlbas isegi viinaga juua.
Ohtlik värk...
Iga ratas veab and then some!
Niisiis see mõdu... nojahh. Õllest on ikka asi väga kaugel, nii aroomi kui ka maitse poolest. Seuke magus naistejook pigem, aga sugugi mitte halb iseenesest. Meil lihtsalt polda mõduga harjunud, nt Leedus on see märksa popim jook. Sealt saab nt ka 50-kraadi kangust meemõdu osta, vaat et lausa rahvusjook 

Ma olen vist allakäima hakanud aga enam hele õlu ei sobi ja kangust tahan ka rohkem. Igasugu plekkpurgis õlled on ka välja jäänud. Mingi aeg ainult neid jõingi, võitsin isegi Rocki teksad:-)
Saku tume, Saku punane on mu lemmikud mõõdukast hinnaklassist. Vahel premeerin ennast Guinessi või Kozeliga.
Saku tume, Saku punane on mu lemmikud mõõdukast hinnaklassist. Vahel premeerin ennast Guinessi või Kozeliga.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Suktinist mõtled? See vist ikka kuidagi torudest läbi käinud kraam, niisama seda nii kangeks ikka ei saa... Kuigi jah, inglise keeles "mead"..Sealt saab nt ka 50-kraadi kangust meemõdu osta, vaat et lausa rahvusjook
suht jube jook tegelikult..

Sakul on väljas uus asi - Mõdu.
Ei oskagi seisukohta võtta, aga vähemalt kiri vastab tõele pudeli peale - tegu on mesise mekiga joogiga.
Pole ei õlu ega kali... Mõdu nohh...
terv, teager
Mõdu ongi meeõlu. Kui õllel pärineb etanooli tekkimiseks vajalik glükoos odralinnastest siis mõdu puhul meest. Olen ka ise kodus mõdu teinud ja üllataval kombel sai täitsa hea.
Aga nüüd õllede juurde tagasi tulles, siis proovisin hiljuti sellist õlut nagu Karksi Tume: http://www.beersofestonia.com/index.php ... ead_id=350
Päris edevas pudelis teine. Välimuse poolest pigem heleda võitu tume õlu, natukene hägune. Meenutab paljuski tegelikult koduõlut. Maitse on suht mahe, aga minu maitse jaoks oleks võinud vähe rohkem laagerdunud olla. Otseselt pettumus ei olnud, aga teist korda seda selle hinna eest ei ostaks- 0,5L pudeli hind oli üle 2 euro.
- Jupats
- T7 sekspert
Ka koduõlle saab täitsa edukalt õrnalt meemaitseliseks, kui suhkurt ja mett segamini panna. Vastavalt mee kogusele tõuseb ka maitse intensiivsus. Meega mässates tuleb arvestada, et pärast kurnamine võtab kauem, kuna mesi tekitab suurel hulgal setet.
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
mõdu... noh, ära ma teda ei viska, aga midagi on nagu puudu .. ma ei saa ainult aru, et misasi.
Viin
Aikurja ... see peaks olema sticky

- Jupats
- T7 sekspert
Niih... lahendan hetkel seda Pilsi Tšehhipärast. Peab ütlema, et päris asjalik. Esimene lonks oli pisut intensiivne aga jääk lahkub pudelist üsna kiiresti.
Krt ma tundun juba, nagu mingi veinikriitik:D
Krt ma tundun juba, nagu mingi veinikriitik:D