Tahan omale just sellist masinat aga nüüd tekkis küsimus kas sellega kaasneb mured või rõõmud ning millne on kütuse kulu?
Palun kommentaari selle masina kohta http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... 1133785658
Ootan arvamusi ja soovitusi ühe Classicu kohta
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
kusagil kunagi oli isegi küsimus selle auto kohta siin foorumis... Krt.. selle ligi 20 tuhande postituse hulgas otsimine läheb juba raskeks...
Kas sina olid see, kes auto24 foorumis küsis selle auto kohta?? Ma tegelikult kirjutasin sulle seal juba jutu ära..
Kui saad mõne Tartu klassikumehega jutule, äkki tulevad ja aitavad üle vaadata selle auto..
see karpamootoriga isend on paras rahulikuks kulgemiseks, mingit väga äkilist liikumist sealt loota pole. Maantesõidul peaks korras karpaga küll üsna vähese kuluga hakkama saama. Kunagi sõitsin aasta otsa taolise mootoriga autoga. 5 meest+ täislaadund läbuvarustust ja kiirus kohati 100+, kulu oli 8 liitri kandis 100km peale..
, linnas peaks kah 10 piiresse jääma.
Varuosade kohalt jään endale kindlaks, need ei ole nii kallid, et peaks seda romulajuppidega lappima. On mõningaid juppe mille puhul võib mõelda, aga üldiselt peaks hakkama saama uute asjadega. Kuna tegu pole turboraketiga siis ei on ehk ka veermiku ja veoosade kulu pisut väiksem.
Hinda võiksid ehk kaubelda aga põhimõtteliselt on see täitsa lollikindel auto..
JA pealkirja tegin kah natuke paremaks..

Kas sina olid see, kes auto24 foorumis küsis selle auto kohta?? Ma tegelikult kirjutasin sulle seal juba jutu ära..

Varuosade kohalt jään endale kindlaks, need ei ole nii kallid, et peaks seda romulajuppidega lappima. On mõningaid juppe mille puhul võib mõelda, aga üldiselt peaks hakkama saama uute asjadega. Kuna tegu pole turboraketiga siis ei on ehk ka veermiku ja veoosade kulu pisut väiksem.
Hinda võiksid ehk kaubelda aga põhimõtteliselt on see täitsa lollikindel auto..

JA pealkirja tegin kah natuke paremaks..

no mida me selle masina kohta oskame kommenteerida?
eks iga kasutatud auto on nö kordumatu isend-sõltub kuidas teda on hoitud/hooldatud. Tuleb ikka ise üle vaadata ja mõni spetsialist kaasa võtta, kui ise ennast kindlalt ei tunne.
ja ega spetsialist ka palja välise vaatluse põhjal kõike ei oska öelda....
ise olen ostnud oma autod tunde järgi:love:, kuigi tean ikka natuke tehnikast ka ja peaks vaatama tehnilist osa. No esimese Saab 96 ostsin näiteks sellepärast, et meeldis must sametsisu-autoga ei saanud isegi sõita, sest mootor oli laiali, aga uus lubati kaasa. Nii et ees ootas mootorivahetus, aga mind sellised asjad ei kohuta.
See auto on vähemalt aasta otsa juba müügis. Mu soome sõber siin ka märkas seda. Ta hiilis nii mõndagi siinsetest, aga lõpuks ostis Soomest.
Sorry ma kaldun teemast kõrvale jälle;)
No see auto paistab olevat karburaatoriga-või ma eksin. Ise valiksin küll sissepritse ja kui siin Eestis ringi vaadata, siis selle hinna eest on kobedamaid liikunud.
Väga raske on niimoodi midagi soovitada-inimesed(loe ostjad) on erinevad. Mees kes oskab keevitada ja on aega, kohta ja tahtmist võib ka roostes kere korda teha. Teine tahab sellise raha eest (16 000) autot, kus ise ei peaks kätt külge panema.
eks iga kasutatud auto on nö kordumatu isend-sõltub kuidas teda on hoitud/hooldatud. Tuleb ikka ise üle vaadata ja mõni spetsialist kaasa võtta, kui ise ennast kindlalt ei tunne.
ja ega spetsialist ka palja välise vaatluse põhjal kõike ei oska öelda....
ise olen ostnud oma autod tunde järgi:love:, kuigi tean ikka natuke tehnikast ka ja peaks vaatama tehnilist osa. No esimese Saab 96 ostsin näiteks sellepärast, et meeldis must sametsisu-autoga ei saanud isegi sõita, sest mootor oli laiali, aga uus lubati kaasa. Nii et ees ootas mootorivahetus, aga mind sellised asjad ei kohuta.
See auto on vähemalt aasta otsa juba müügis. Mu soome sõber siin ka märkas seda. Ta hiilis nii mõndagi siinsetest, aga lõpuks ostis Soomest.
Sorry ma kaldun teemast kõrvale jälle;)
No see auto paistab olevat karburaatoriga-või ma eksin. Ise valiksin küll sissepritse ja kui siin Eestis ringi vaadata, siis selle hinna eest on kobedamaid liikunud.
Väga raske on niimoodi midagi soovitada-inimesed(loe ostjad) on erinevad. Mees kes oskab keevitada ja on aega, kohta ja tahtmist võib ka roostes kere korda teha. Teine tahab sellise raha eest (16 000) autot, kus ise ei peaks kätt külge panema.
Cyber - kas sa seda teemat (täpsemalt kahte esimest posti mõtlesid?)
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 77#pid9246
Ma pole ise mitu nädalat tartu sattunud, muidu on plaanis nagunii üle vaatama minna, aga ei jõua kahjuks enne uut aastat.
Ma pole ise mitu nädalat tartu sattunud, muidu on plaanis nagunii üle vaatama minna, aga ei jõua kahjuks enne uut aastat.
no kurat, selles viimases vanas teemas ju kõik öeldud.
Kui jutt on samast autost? Kui Hollandist siis kas on gaasiseadmed ka peal? Kui kogu aeg gaasiga sõidetud, siis pidid karpavõllid ja kõik liikuvad osad kuluma, kuna gaas ei määri ja bensiin siiski mingil määral seda teeb....
Kui jutt on samast autost? Kui Hollandist siis kas on gaasiseadmed ka peal? Kui kogu aeg gaasiga sõidetud, siis pidid karpavõllid ja kõik liikuvad osad kuluma, kuna gaas ei määri ja bensiin siiski mingil määral seda teeb....
1-se strömpaga käib edasi küll kui asi paigas. sõber Insener kes siit saabneti (hr krss´) kaudu ostis 1984 a 99 (kah H moto), ei kurda (nüüdseks on seal juba mootori kallal käidud ja "ergutavaid parendusi" läbi viidud ning lisaks vist läheb asi 2-karpaseks peatselt). eks karpaga väheke tuimem ole kui sama mootoriga sissepritsekas, aga 100 jõudu on kulgemiseks täiesti piisav, eriti kui tavaliselt üksi sõidad. minu klassikul oli ostes peal kah 1 strömpa. haapsalust peale ostu trt sõites selgus, et mnt peal võtab aind 7 sajale. mina peaksin klassiku otsimise puhul oluliseks kere seisukorda.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Tegelikult vist, mitte... teemas, mida mõtlesin, oli ka link olemas ja ma ise arvasin, et tegu on ühe varem foorumist läbi käinud autoga, mis kusagilt Valga kandist müügiks tul ja siis sinna autoaeda maandusi. Pärast vist selgus, et ei olnud sama auto...Algselt postitas: epsum
Cyber - kas sa seda teemat (täpsemalt kahte esimest posti mõtlesid?)
Samas võina ma ka nüüd hästi järele mõeldes midagi sassi ajada ja see teema võis ka auto24 foorumis olla...
Samas jutt sinu poolt toodud teemas klapiks nagu autoga. Niiet, Ants, loe see Epsumi poolt viidatud teema ka igaks juhuks üle ja siis mine kontrolli seal toodud asju, keevitusjälgi ja värvimisi jms. Ehk õnnestub ka hinna suhtes mingeid kompromisse sel juhul leida..