:(

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Ralph

Mul on paanika tahan nutta mingi kribin krabin starteris kui käivitan ja elektri anten ei tööta ja kui soojenduse panen käima ka sealt läheb mingi krabin aaaaaaaaaaaaaaaaaa algab depresioon.......:(
suur

Sõida Troostist või Anti juurest läbi. Nad oskavad ehk mingit nõu anda. El antenn on tõenäoliselt kinni külmunud. Soojenduse krabin võib tulla näiteks ka salongiõhu temperatuuri andurist. Aga võibolla hoopis hakkab vendi mootor ära väsima. Starter tahab ehk lihtsalt "üle käimist".

EDIT: Ja, palun, vormista pealkiri selgemalt. Näiteks:
"mure 9000-ga: starter, soojendus ja el-antenn jamavad"
oleks oluliselt informatiivsem
Nastix

Algselt postitas: Ralph
Mul on paanika tahan nutta mingi kribin krabin starteris kui käivitan ja elektri anten ei tööta ja kui soojenduse panen käima ka sealt läheb mingi krabin aaaaaaaaaaaaaaaaaa algab depresioon.......:(

Ma saan aru, et netis kirjutamisel suhtutakse grammatikareeglitesse suhteliselt vabalt ning aktsepteerin seda, kuid MEES - tutvu komareeglite ja kokku-lahku kirjutamisega ning võta end kokku.
Ralph

Mul on paanika
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

paranda enne pealkiri ära, siis saab sind keegi ka aidata. muidu nagu ei viitsigi sellist postitust lugeda, kus pealkirjaks ainult mingi moll
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Vasta