Saabiklubi Kevadsumin 2011 7-8.mai
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Kevadsumin 2011
Jätkades traditsioone, toimub ka sel aastal Eesti Saabiklubi kevadüritus. Seekord siis nimeks "Kevadsumin 2011". Ürituse toimumispaigaks valisime ka seekord Pätsuloigu Puhketalu.
Meie käsutuses on:
Palkmaja (köök, 2 kahetoalist tuba, 10ne madratsiga avatud teine korrus)
Soomesaun
Suitsusaun
Tünnisaun
Suveköök
Tulekoda (vajadusel saab seal ka ööbida)
Lõkkeplats
Muru (telkimiseks)
Loodus (ümbruses on hingemattev looduspilt)
Magamiskohti kokku on ca 30 (voodid ja madratsid). Kui madrats ise kaasa võtta, mahub ka rohkem. Kaasa tuleks võtta ka omad magamisriistad(magamiskott või tekk, padi ja linad)
Ürituse algus on 7. mail kell 15:00. Plats võiks puhas olla 8.mail kell 14:00.
Osavõtutasu:
Klubiliige (liikmemaks tasutud) 13EUR
Klubiliige (liikmemaks tasumata) 17EUR
Foorumiliige 17EUR
Kaaslane sama hinnaga, mis isegi. Kohapeal sularahaga ei arvelda. Viimane maksekuupäev on 04.05.2011
Osavõtutasu paluks kanda MTÜ Eesti Saabiklubi arvele.
Arveldusarve: 221034963675 (Swedbank)
Viitenumber: 10207
Selgitus: Kevadsumin, kasutajanimi
Registreerimine
Lisainfo:
Google Map kaart
Pätsuloigu Puhketalu koduleht
Korraldaja: Eesti Saabiklubi
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Võtan teadmiseks ja loodetavasti olen kohal ... vaja veel töökohaga läbi rääkida ...
Täisa tulemas ja olemas.
Kusjuures kena koht oli, aga mikipärast ei meenu hetkel, kus eelmisel korral seal üldse ööbisime. Huvitav-huvitav, miks küll ei meenu. Ega ometi sellest, et olin terake võtnud..?
Kusjuures kena koht oli, aga mikipärast ei meenu hetkel, kus eelmisel korral seal üldse ööbisime. Huvitav-huvitav, miks küll ei meenu. Ega ometi sellest, et olin terake võtnud..?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
no sa vast tead ikka päevakese või nii ette. Jõuad selle ülekande ka ehk selle aja jooksul ära teha..Ma ei julge midagi öelda...tahaks jubedalt tulla aga kindel ei saa milleski olla. Ma arvan, et kui ma kohale ilmun ja siis kasvõi 20€ maksan, siis minema mind ikka ei aeta:)
Ma ikka plaanin tulla,aga see viimse hetke otsus,siis mis moodi maksan? Teen enne ülekande sinna kuhu vaja?
Tahaks ikka :headbang: ja lõppkokkuvõtteks on üritused ju
Tahaks ikka :headbang: ja lõppkokkuvõtteks on üritused ju
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Viimased vaprad Iisak ja Jupats jõudsid koju:mad:
Erakordselt kultuurne üritus kukkus välja-ei pidanudki hommikul ennast põrandalt kokku kraapima
Järgmisel aastal oodatakse meid jälle:head:
Sheerige nüüd pilte-minu fotoka aku suutis neiu V igatahes nii kuivaks pigistada, et see ärkab vist alles uuel aastal ellu:wall:
Erakordselt kultuurne üritus kukkus välja-ei pidanudki hommikul ennast põrandalt kokku kraapima
Järgmisel aastal oodatakse meid jälle:head:
Sheerige nüüd pilte-minu fotoka aku suutis neiu V igatahes nii kuivaks pigistada, et see ärkab vist alles uuel aastal ellu:wall:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...