novembris 2010 viisin auto (2005 9-3 manuaal 110kw) remonti, kuna roolivõimendi õli kopsiku juurest ja ümbert oli õline. selgus, et PUMP. vahetati ära. täna avastasin, et sama lugu kordub. milles võib olla asi? vasaku ratta juurest on mingit klobinat juba aasta kosta, viga leitud ei ole. korra "keegi" arvas, et on ehk roolilatis asi. peenike hele tihe klobin just auklikumal asfaltil aeglaselt sõites. lisaks on tekkinud klobin rooli keeramisel, mis on vist tõen amordi ülemised laagrid. kas mingitel asjadel võib olla seost?!
mitu kuud ei ole klaasipesuvahendit kasutanud. nüüd valasin 3 liitrit peale ja armatuur ütleb ikka sõitu alustades, et lisa klaasipesu ja klaasile pritsimisel ei tule seal ka muud kui pumba inin. ideid?
tänades!:)
roolivõimendi õli
Mul endal sama jama, et roolivõimendi õli lekib. Mul pressib korgi vahelt välja. Esindus tahtis kunagi kohe uut pumpa panna, millega ma nõus ei olnud. Kas süsteemis on surve liiga suur et hakkab välja pressima? Korgitihend tundub hea olevat.
Kui paagist hakkab õli välja ajama siis lekib mootoriõli roolivõimendi potsikusse.
Pumba vahetusega ei ole seal midagi pistmist.
Nagu Jaanus ütles-piisab ühe tihendi vahetusest

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
-
ˇ kas oskad äkki öelda selle simmeri tootekoodi või mingit numbrit millejärgi saaks seda tellidaOled sa SS kapoti alla vaadanud?
RV pumpa ajab ringi nukkvõll.
Kui paagist hakkab õli välja ajama siis lekib mootoriõli roolivõimendi potsikusse.
Võibolla loll küsimus kuid, kas pumbal endal tuleb tihend ära vahetada või nö nukkvõllil?
Pumbal.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Tänud Trionic info eest ....