Autoks saab 900s 1994.
Küsimus siuke, et kas oleks võimalik saabi originaal kasseti makk välja vahetada mõne teise Saabi originaal CD maki vastu ?
kui saab siis mis oleks need mudelid mis istuvad.
Saab 900s makivahetus.
Sarnane küsimus. Kas oleks 900NG-sse võimalik paigaldada http://img3.auto24.ee/auto24/products/7 ... 862358.jpg selline cd mängija.
Tahaks originaali välimusega asja, ei taha neid pioneere ja värke, minu arvates ei sobi sinna lihtsalt muu.
Tahaks originaali välimusega asja, ei taha neid pioneere ja värke, minu arvates ei sobi sinna lihtsalt muu.
Veereme lahedalt! www.vabajooks.ee
Seal on 2 aspekti - mõõdud ja pistikud. Google arvab, et varase 9-3 OEM-mängija mõõdud on 178*96mm. Mõõda ära, mis NG augu suurus jääb kui maki peal olev sahtel ära võtta ja kas sahtlitagune sügavus on piisav.
Pistikud ei sobi, vajad üleminekuid. NG-l on ISO-d.
Kaasaegsed järelturu 1din-mängijad kipuvad olema "jõulupuud" tõesti. Kõik särab, läigib, sähvib
Meie autos oli alguses üks vanem Clarion, mis väga hästi sobis, kogu valgustus oli 99% sid-iga samas toonis oranž. Kui Clarion väsima hakkas, olin ka hädas aga siiski leidsin ühe Alpine, kus tekst valge ja nupuvalgused oranžid.
Mõni vanem 1din-mudel Beckerilt või Blaupunktilt, või Nakamichi (mb100, cd700) sobiks minu arvates päris kenasti aga leida võib neid vist vaid ebayst. Nakamichi näide, Beckeri näide
Pistikud ei sobi, vajad üleminekuid. NG-l on ISO-d.
Kaasaegsed järelturu 1din-mängijad kipuvad olema "jõulupuud" tõesti. Kõik särab, läigib, sähvib

Mõni vanem 1din-mudel Beckerilt või Blaupunktilt, või Nakamichi (mb100, cd700) sobiks minu arvates päris kenasti aga leida võib neid vist vaid ebayst. Nakamichi näide, Beckeri näide
Selgus majas kohe, tänan. Ei viitsind hakata jändama ja autosse läks Clarion CZ100 rohelise valgusega nagu originaal. Nüüd tuleb hakata originaalantenni arstima ja liikuma saada.
Veereme lahedalt! www.vabajooks.ee