Valik kahe 9-5 vahel

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
saabihuviline

Tere,

Palun Teie kommentaare/arvamust/infot jne kahe auto kohta, millest üks plaan osta.
Kohal ise veel pole käinud.

Esimene: http://www.auto24.ee/used/839125

Teine: http://www.auto24.ee/used/847726

Tänan.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Puht visuaalse külje pealt... mina võtaks hõbedase. Lisaks, Eestis juba sõitnud auto puhul on mingisugunegi lootus, et on olemas mingi nimekiri töökodadest, kus sellega käidud on ja ka nimekiri, mis tehtud on. Otse šveitsi onult on pisut kahtlasem värk...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Lisasid on viimasel rohkem. Minujaoks on see näiteks ka oluline. Kasutatud auto puhul remontima pead paraku mõlemat.
KrikU

Saatsin sulle U2U oma pakkumisega kui ka automaatkast huvi pakub, arvestada tasuks, et platsilt ostudega ei tea ikkagi kindlat ajalugu ja 9-5 puhul võib see teadmatus väga kalliks maksma minna.
saabihuviline

Tänan KrikUle pakkumise eest. Kahjuks ei ole huvitatud juba automaatkasti pärast. Lihtsalt pole minu eelistus :)

Teistele tänud vastamast, uurin veidi ise ka edasi ja teen otsuse.
saabihuviline

Käisin nüüd siis mõlemat vaatamas.
Sümpaatsena tundus see http://www.auto24.ee/used/847726
Tekkis aga küsimus, millele ma vastust kahjuks ei saanud, niisiis küsin ka teie käest.
Palun vaadake antud lingis pilti armatuurist, kõrvalistuja jalgade juures näete juhet, see oli üsna lühike, ulatus käigukangini.
Mis juhtmega võib tegu olla?
Kasutaja avatar
KorK

Äkki telefoni juhtmega. Tavaliselt on seal kohas telefoni hoidjad.
Aga selle automüügiplatsiga soovitan olla eriti ettevaatlik! Pane foorumis otsingusse korra selle firma nimi ja saad põhjuse teada.
Regular Saab Guy
saabihuviline

Kogu jutt, mis olen Uno Auto ning 9-5 kohta lugenud muudab mind praegu üldse väga ettevaatlikuks ning hetkel kaalun ka teisi marke.
Mis te arvate, kas on üldse loogiline, et nii hea varustusastmega 9-5 (varasemalt link olemas, beeži nahksisuga) on sellise hinnaga või peaksid nad reaalselt rohkem maksma?
Ei julge osta nagu...
Kasutaja avatar
Ets

Tõde autost selgub siis, kui lased teostada ostueelse ülevaatuse mõnes Saabe tundvas töökojas! See läheb küll maksma tiba aga kindlasti tasub ära:beer:
saabihuviline

Voh! Sellest ka küsimus: kus saaks Tartus lasta üle vaadata?
Mõtlesin Carringu peale aga see asub ühes linna otsas, plats aga teises. Ei oleks vist mõistlik või mis?
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Teise linna otsa transportida pole eriti keeruas ju. Aga paraku ka Carringu maine pole just kiita. Kõige parem, kui sul õnnestub see masin kuidagi pealinna saada, seal on olemas pädevamad asutused seisukorra hindamiseks. Katsu näiteks uurida, äkki saab Uno auto sellele ajutised proovinumbrid külge panna, saad siis üksiti pika proovisõidu ka ära teha ja autost täieliku pidli ette.
Kasutaja avatar
Ets

Voh! Sellest ka küsimus: kus saaks Tartus lasta üle vaadata?
Mõtlesin Carringu peale aga see asub ühes linna otsas, plats aga teises. Ei oleks vist mõistlik või mis?

No Tartus ühest linna otsast teise vedamine pole ju nii keeruline, kui ikka auto meeldib. Ja pealegi, kui on tõsine huvi auto osta, siis ära piirdu kindlasti kodulinna pakkumistega. Kui Saabist rääkida, siis tekita omale parem tallinnas üks ülevaatamise päev, lepi mõnes mainekas remonditöökojas pealelõunane aeg kokku, vaata hommikul ise 2-3 autot üle ja "lemmikuga" mine töökotta ülevaatusele. Sebimist ikka on, aga usu see tasub kuhjaga ära ja kui veab, sõidad veel samal päeval uue autoga koju!!!
kroom
Auto: Viimati oli OG 9-3 automaat 1999 aastast

Uno Auto paneb proovinumbreid külge küll nii et treilat pole küll vaja; lõppude lõpuks tahavad ostjad ju prooviringi ka teha.
AAA

Küsimus kasutaja KorK-ile, kas Sa ise oled Uno Autoga kokku puutunud, et nii julgelt väidad, et peab eriti ettevaatlik olema? Mina arvan ja tean, et Sa ei ole. Loomulikult tekib autoaia kohta palju tagasisidet, kui nende poolt tuuakse Eestisse ilmselt kõige rohkem kasutatud Saabe! Sinu postitus tundub rohkem asjatu laimamisena. Alati on kehvemaid ja paremaid autosid, ega siis mõne kehvema põhjal ei saa öelda, et kogu autoaia autod vajavad erilist tähelepanu!!
teager

... Alati on kehvemaid ja paremaid autosid, ega siis mõne kehvema põhjal ei saa öelda, et kogu autoaia autod vajavad erilist tähelepanu!!

Paraku vajab üks autoaed kõrgendatud tähelepanu, kui tema kohta on saadud ainult negatiivset tagasisidet ning seda autoaeda ei huvita enda imago parandamine, nagu järgnevast postitusest võib näha (Teemas: Must nimekiri Saabiklubis)
Vinguda oskate küll aga ikka ostate mult saabe.See on loomulik,et 200-st müüdud saabist,mõni üksik kehvem on.Ma ei jõua ju kõike üle kontrollida.Hea,kui autoga sõitagi oskan.Mehaanikud ju ei müü autosid ja automüüjad ei remondi mootoreid.Logo ju.

Eesti on väike ning kaua sellist äri ajada ei saa.

Ei piisa ka pidev fooruminimede vahetus eelmiste bannimisel...

terv, teager
AAA

... Alati on kehvemaid ja paremaid autosid, ega siis mõne kehvema põhjal ei saa öelda, et kogu autoaia autod vajavad erilist tähelepanu!!

Paraku vajab üks autoaed kõrgendatud tähelepanu, kui tema kohta on saadud ainult negatiivset tagasisidet ning seda autoaeda ei huvita enda imago parandamine, nagu järgnevast postitusest võib näha (Teemas: Must nimekiri Saabiklubis)

terv, teager

Kas 2006a. postitustel on 2011 veel alust?

Autod lähevad vanemaks, lagunevad rohkem - paratamatus ju! Enne kui pole konkreetset autot kontrolli viidud, ei saa ainult autoaia nime põhjal järeldusi teha!! Ja nagu ka eelnevalt mainitud, vinguda oskate, aga saabe ostate ikka Uno autost edasi. :eureka:
Kasutaja avatar
Mere

aga AAA, mis Sind siis selle palavalt armastatud autoaiaga seob, et teda nii kiivalt kaitsed? Ses mõttes, et minul kui tarbijal ja potentsiaalsel kliendil on väga hea meel, kui teised teavad ette hoiatada võimalike kelmide ja sulide eest, kas Sul pole? Mulle piisab ka sellest, et teistel on sama kohaga halbu kogemusi, et olla ettevaatlik.. nn, õpime teiste vigadest ja kogemustest..
AAA

Minul ei ole mingit seost, paar korda olen mööda sõitnud autoaiast. Ilusad Saabid on silma jäänud.
Swedbil

Teema on ju valik kahe auto vahel,mitte automüüja.Meeldib ikka pritsida.. Auto kaasa ja remondikohta kontrolli- nii lihtne see ongi. Autot ennast hakkad ikka ostma,mitte läbisõitu,müügikuulutust või siis müüjat. Ja ei ole ju võimatu konkreetse huvi korral auto pealinna pädevatele kontrolli viia. Aga muidugi on see ju väike lisakulutus ja niisama kõvatamise eest maksta ei tahaks. Parimat!
nagu näts juustes,millest lahti ei saa...
Kasutaja avatar
KorK

Olen kokku puutunud aga ostnud pole sealt. Ma ju lihtsalt hoiatasin ja kas teisi inimese aitamine tundub sulle tõesti laimamisena, kasutaja AAA?
Regular Saab Guy
saabihuviline

Mina tänan kõiki ideede eest ja ka hoiatamise eest.

Leian, et ei ole mõtet siin teemas praegu klohmima hakata- neid teemasid on juba küll ja küll.
Olen võtnud endale teatavaks riski, mis kaasneb auto ostuga Unost ja üritan võimalikult palju omalt poolt auto kontrollimisega seoses ära teha. Eks näeb kas ostan või mitte ja kui ostan siis ole jällegi näha kuidas auto elu edasi kulgeb.

Aga teemast: Kas Tartus siis pole ühtegi kompetentset kohta kus lasta oma Saab üle vaadata?
Eks ta üsna kulukaks läheb kui sõita Tallinnast Tartusse auto järgi, tagasi Tallinnasse kontrolli ja siis jälle Tartusse.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Tartus on Carring ja seal on ka väljaõppinud mehed. ega niisama nad saabi ametlikuks remondikohaks ei saa.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Aga _kui_ auto peaks sobima, kas siis ongi üldse vaja Tartusse tagasi sõita sellega?
saabihuviline

Aga _kui_ auto peaks sobima, kas siis ongi üldse vaja Tartusse tagasi sõita sellega?

Täpselt minu mõte ;), ideaalis ma muidugi tagasi ei sõidaks. Peab uurima kas nad üldse selle Tallinna tripiga nõus on.
AAA

www.autodiagnostika.ee , võid ka siin kontrollida. Saabi tech2 olemas.
Vasta