Teada-tuntud SAABiomanikud
Algselt postitas: cilpkonn
19.sept. autoleht; rubriik 9 küsimust; tuntud DJ Raul Saaremetsal ka 9-5, universaalkerega... eitea, kas käib ka foorumis luusimas?![]()
ei tea jah... igatahes 2 aastat tagasi nägi ta poeg mu saabi ja ütles et tahab kah saabi, äkki siis sellepärast.
Kunagi, kui mul ascona veel oli, sõitis ka hr. Lutsepp askoonaga.Algselt postitas: Fabrik
Ain Lutsep Saab 9000 cde 20... BBB

Edit: Sõbrad, mulle tundub, et Ain Lutsepp kirjutatakse siiski kahe p-ga lõpus. Passi pole näinud, aga draamateatri kodulehel kirjutatakse kahega. Ja no tööandja on ehk ikka õigesti kirja pannud.
Algselt postitas: Fabrik
Ain Lutsepp Saab 9000 cde 20... BBB
Ei ole võimalik, ma ükskord vahtisin teda foori taga, et no on ju Lutsepp, ta jõllitas vastu, aru saamata vist, mida vaja on

Naisele on mul ka saabihaigus külge hakanud, täna Kosmose juures kui hõbedane 9-5 vagun oli nina eest läbi sõitnud karjatas: "Mihkel Matiisenil on ka SAAB!"
Ta ema rääkis kunagi, et maakodu teel sai neiu Jimnyga julma munakivi aknasse ja ise viga, et pärast seda mõeldi, et on vaja korralikumaid autosid (loe: maastureid). Saab pole ka paha valik arvavasti
Loodan, et mu mälu mind alt ei vea praegu.