Tere!
Olen Saabide koha pealt üpriski võhik, aga küsimus selles, et kas 1990aasta ja 1994 aasta Saab 9000 võivad olla samade klaasidega? Nagu kas 1990aasta omad sobivad ka 1994aasta omale? Terve ring, kõik kaheksa? Esituled ja uksed? Vandaalid said mu autost jagu...:S ja üks noormees pakkus, et tal 1990aasta 9000, et äkki saan sealt klaasid ja muu, mis vaja, enne lammutusse minemist. Vabandan juba ette, kui küsimus rumal tundub, aga kuna autode vahemaa on pikk, siis oma silma ei usalda:S
Suur mure (9000 klaaside sobivus)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ninad on neil autodel kindlasti erinevad, niiet tuled ei sobi. Klaasiteeninduse tootelistingu järgi on vähemalt esi ja küljeklaasid samad. Et '92 tuli CS kere, siis ma järeldaks, et need jupid klapivad uuel ja vanal kerel. Tagaklaas siiski erinev. CC ja CS kerel on erinevad tagaluugid.
Klaasid on erinevad.On kuni 94 ja 94 edasi.Uuemad klaasid on UV kaitsega.Jutt käib kõikide, ka uste klaaside kohta.
Uste klaasid ja esiklaas lähevad 84-98 paika, aga Uv tuli alles 94-ndast.Kui see UV ei ole tähtis, siis saab ka panna vanema oma.
Uste klaasid ja esiklaas lähevad 84-98 paika, aga Uv tuli alles 94-ndast.Kui see UV ei ole tähtis, siis saab ka panna vanema oma.