kus asub esi otsa pukseerimiskonks?

Vasta
Skol

lumme kinni jäämisel tekkis vajadus autot ette suunas välja tõmmata. kui konksu silmaga ei leidnud, võtsin manuali aga seal on vana mudeli pilt. 2004a mudelil on esi osa veidi teistmoodi ja alumine põll madalamal. igaljuhul manualist ma abi ei saanud. kas 2004a esiotsal on siis numbriplaadi taga see auk kuhu keerata konks? või peab alumise õhutusresti ära võtma, kuidas see käib?

ja oskab keegi öelda, mis tingimustel üldse võib automaati tõmmata? neutrali peal ainult või võib ise ka aidata?

kui teab keegi vastust, oleksin kiire reageerimise peale tänulik, sest paari tunni pärast võib teema jällle aktuaalne olla.

Ettetänades ja häid pühi soovides!
Neeme

MY02 on juhipool põhjaall kummikork, mille all on keermega auk. Sinna keeratakse aasaga polt.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

9-5 2003 manuaalist

Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
coraal

Kas see konks peaks kusagil pagassis asuma?:conf:
Masuudipress :D
Skol

9-5 2003 manuaalist

no vot selline pilt on mulgi manuaalis, aga 2004 puhul on see alumine rest madalamal, ehk siis nii lihtsalt justkui enam sellele augule ligi ei pääse, sellest ka küsimus, et äkki on numbriplaadi all mingi peite kaas, mille all auk konksu jaoks?
Kasutaja avatar
tõh

Kas see konks peaks kusagil pagassis asuma?:conf:
Küsid oma 9-3 või 9-5 kohta? 9-3 puhul loe seda teemat:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid168021
Skol

nüüd suvi käes ja mugavam vaadata auto alla. tegin seda, sest endiselt huvitab, kus asub esiotsa pukseerimiskonks. aga ka nüüd ei suutnud tuvastada.
esipamper näeb selline välja http://www.google.ee/imgres?imgurl=http ... 29,r:1,s:0

ehk siis kaasasolev manual näitab küll kus see asub, aga vanema pampri puhul. minu omal aga seda nagu ei ole seal. või olen ma pime...
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

a) Oled pime b) ei jaksa piisavalt kummardada et vaadata auto alla.

Aga ega seal konksu ei olegi. Konks on ju pagasnikus, kui on.
Joonas

ehk siis kaasasolev manual näitab küll kus see asub, aga vanema pampri puhul. minu omal aga seda nagu ei ole seal. või olen ma pime...

Sa pole ainuke pime, mina ka seda "auku" üles ei suuda leida.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Kummilutt on augu ees ...

Edit: Otsige auto alt poolraami seest
Sohne

Kui konks on ette jäetud ja nii see parkides mõne äärekiviga kokku lastud, siis ongi raskem seda auku üles leida - keermeosa on endiselt augus.
OnAlles

Sa pole ainuke pime, mina ka seda "auku" üles ei suuda leida.

sel juhul olen ka mina pime.
RStorm

Teeme puust ja punaseks ette. Kummijulla eest ära ja keermega aas peaks olema pagasiruumis tungraua kõrval.

Lisatud failid
Skol

oi oi oi oi....no see on küll nüüd disaini ime saabil.
viimane kord, kui seda vaja oli, oli see talv. Auto oli kõhtu pidi lumes kinni. Kuidas ma siis oleksin selle konksu sinna saanud?

No igatahes tänud, neile kes abivalmilt vastasid, pilt on parim viis seda teha. Nüüd on asi selgemast selgem.
Qdvinnil oleks lihtsam olnud vastamata jätta, sest eriti abi sellisest vastusest pole.
RStorm

oi oi oi oi....no see on küll nüüd disaini ime saabil.
viimane kord, kui seda vaja oli, oli see talv. Auto oli kõhtu pidi lumes kinni. Kuidas ma siis oleksin selle konksu sinna saanud?

No igatahes tänud, neile kes abivalmilt vastasid, pilt on parim viis seda teha. Nüüd on asi selgemast selgem.
Qdvinnil oleks lihtsam olnud vastamata jätta, sest eriti abi sellisest vastusest pole.
See koht on tõesti väga kehv, esistanges oleks oluliselt parem variant...mu meelest 9-3SS-idel on see seal juba(ju saadi aru et see ei kära)
Vasta