Tervist!
Sooviksin abi küsida ja teie poolset arvamust sellisele isendile nagu http://www.auto24.ee/used/860076
Olen küll lugenud veidi netiarvustusi saabidest ja sealne üldmulje tundub hea olevat. Kas see läbisõit Saabi kohta on suur või sel ei ole tähtsust, mis oleks sellise mootori kütusekulu ja mida üldse sellest arvata?
Ette tänades,
Taavi.
Kas see oleks hea ost?
Kõigepealt hinda objektiivselt enda finantsilist suutlikkust pikemas perspektiivis- sellise auto ülevalpidamine on reeglina kõike muud kui odav...(samas on ka erandeid).
Et kui juba kütuse kulu on määrav tegur siis vist oleks mõistlik mõnd samas hinnaklassis olevat sakslast kaeda? Aga kui arvad et oled valmis riskima siis enne ostu ikka Ilmatsalu ringile Carringusse- las vaatavad üle ja annavad oma hinnangu. Muidugi on ka võimalus leida siit samast foorumist mõni abivalmis liige, kes viitsib pilgu peale visata.
Et kui juba kütuse kulu on määrav tegur siis vist oleks mõistlik mõnd samas hinnaklassis olevat sakslast kaeda? Aga kui arvad et oled valmis riskima siis enne ostu ikka Ilmatsalu ringile Carringusse- las vaatavad üle ja annavad oma hinnangu. Muidugi on ka võimalus leida siit samast foorumist mõni abivalmis liige, kes viitsib pilgu peale visata.
1/3 on foorum nendest vigadest/hindadest täis. Teine 1/3 on kirjutatud siin 9-3 (kõik versioonid) ning ülejäänud 1/3 on muud mudelid... Loe ja sirvi.
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Turbo ja kettid. Kui läbisõit ei ole keritud siis Garretti eluiga varsti peaks lõppema ja kettivahetus ka ootab ees.Mis oleksid antud auto kõige kardetavamad vead ja väljaminekud?
Kütusekulu sõltub jala raskusest:) maantel ~7l/100km ja linnas 12-13l/100km talvel hea miinuskraadidega kuni 16
__In Boost We Trust__
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Tuunitud iluvõred ja mingi imelik summuti... variant a) keegi on seda pisut tuuninud hoolika omanikuna need ketid ja vurrid juba vahetanud. või siis b) fafafaaa, näpud püsti tuuninud miskit ja sõitnud laibaks ära... See auto tahab kindlasti eelnevat kontrolli vaatamata igasugu hooldusraamatutele jms-le
-
vmaster
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
Ma arvan, et võib nimekirja lisada ka DI-kasseti, kütusepumba ja tagasilla puksid.
Lisaks piltidelt paistab, et keegi on autole "tuuningut" teinud võrgu lisamise ja iluvõre modifitseerimise näol. Loodetavasti pole see ainus "investeering" mis sinna autosse on tehtud.
edit: Cyber jõudis sama öelda mis mina
Lisaks piltidelt paistab, et keegi on autole "tuuningut" teinud võrgu lisamise ja iluvõre modifitseerimise näol. Loodetavasti pole see ainus "investeering" mis sinna autosse on tehtud.
edit: Cyber jõudis sama öelda mis mina