Mina läksin seda teist "lihtsamat teed" mööda - kõigepealt lasin kliimasüsteemi ära täita, kuigi ta seda ei vajanud, ning siis 750EEK vaesemana eemaldasin seibid ning tükk aega hiljem puhastasin põlenud relee

Mismoodi 9000 kiirust mõõdab kas tagarattast, või oli see peenema logimise tulemus? sest tulemus on ulme, olenemata NM-st
Siis tuli ACMile2010, kus Jupats lubas peksa anda, kui ma head kiirust ei saaja siis ma lõin kartma ja nii tuligi 248km/h ja
0...100km/h 5,25sek. Rehvideks olid siis plastmassist Accelera'd.
Hiljem logi vaadates selgus, et kiirus läks natuke enne finišit ka 250km/h peale, siis aga langes veidi. Küllap luges iga väiksemgi tuulepuhang.
Vist juba mainisin, et õhu sisselaske temp. lõppkiirusel 69 kraadi, kuigi intercooler see ärevam, mis üleval pildilgi. Crazy suvi oli...
Mõõdab tagaratta ABS sensorist.Mismoodi 9000 kiirust mõõdab kas tagarattast, või oli see peenema logimise tulemus? sest tulemus on ulme, olenemata NM-stkõik mis alla 6 sek 0-100kmh , on tänavarehvi (ilma LSD-ta) kentsakas tulemus
Krooni ajal sai veidi rehkendatud, et ca 100k kulunud lisavidinate ja suuremate remontide peale.ulme...pane nüüd siia kogu oma autole kulutatud summa ka...
Ei taha nahkistmeid. Külmad ja libedad. Enamuses on nahkistmed 20-aastasel Saabil üsna räbalad, hästi hoitud isendeid kohtab harva.Nahkistmed võiks olla.