Saab 9-3

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
Nazz

Tere

Probleem siis selline, et plaanis osta esimene rootsi auto ja valik volvo ja saabi vahel ei ole üldse lihtne. Äkki oskab keegi põhilised vead ja head ette lugeda sellisel saabil nagu:

http://www.a2-autowelt.ee/car.php?id=322290

Ennem sai sõidetud 74kW saksa autoga ja kuna plaanis nüüd midagi asjalikumat ja kiiremat siis äkki oskab keegi nõustada...

Volvo variandiks oli 2004 S60 2.4 103kW
saps

Minu arvates on see Volvo 2.4 103 Kw üsna kehva võimsuse/kütusekulu suhtes- kui sa otsid paremat minekut. Isal sama mootoriga V70 2004 a ja tundub üsna uimane ning võtab ka kütet u.sama palju või isegi rohkem kui 9-5 Aero olgugi, et mineku vahe on üsnagi erinev.
Selline on minu isiklik kogemus ja arvamus.

Edu otsingul.
Kasutaja avatar
Mere

Terv,

Ise olen sõitnud sama masinaga , küll tiba lahjema mootoriga 1.8t, nüüd juba 4 aastat ja plaanis sõita veel sama palju .. Mulle ja abikaasale ta väga meeldib.. Ostsime suhteliselt värskena , läbisõitu oli siis 65.000 ja selle 4 aasta jooksul väga suuri summasid töökodadele pole loovutama pidanud.. Veermiku detailid kipuvad logisema ja läbi minema meie teedel ning see vast ongi masina nõrgim koht , enda autolgi nüüd seisab bumerangide vahetus ees aga muidu on ta täitsa mõnus.. Mul 110 kw ja sellest jagub küll, maanteel saab rahulikult möödasõite sooritada ning jõudu tal on.. Endal on kütusekulu linnas 9.5 ja trassil 6.3-6.5 .. Lisaks veel vägagi turvaline auto, euroncapilt maksimum punktid.. Osad kurdavad, et masina salong naksub ja krudiseb kuigi ise seda täheldanud pole..
Tavaliselt on kriitikast rohkem kasu, äkki keegi teine oskab rohkem miinuseid välja tuua..

PS! Endalgi oli sama mure, kas valida Volvo või Saab.. Sai otsustatud Saabi kasuks.. :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

S60 on minu meelest poole suurem..:) Aga noh, eks pead sisse istuma ja proovima.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ivark

Varem mind häiris ka nagin ja kolin aga üldiselt enam mitte, nüüd on vist nii lahti logisenud igalt poolt, et vaikseks saigi:) Igatahes mida päev edasi, seda rohkem meeldib sõita sellisega ja julgen ainult soovitada. Võimsust võiks muidugi alati rohkem olla, kunagi pole küllalt. Igasugu elektroonika vead tasub järgi uurida, seda esimese põlvkonna SS-l ikka esineb (Stability failure nt.) ja veermik ka, aknad kinni ja raadio ka ja siis Pallasti tänavale sõitma, kuuleb kolinad ilusti ära. Mina näiteks enam kuulata ei taha neid kolinaid, sellepärast raadio valjemaks aga jah, seal all ikka detailid kuluvad. Turbomootoriga peab ka harjuma aga näen, et sellel on manuaalkast ja käigud on pikad, seega teise käiguga juba saab päris hea tõmbe, ma ikka kasutan seda. Ühesõnaga lase teadjamatel üle kontrollida ja kui siis mingit jama pole, osta aga ära.
Kasutaja avatar
Nazz

Nonii täna sai siis auto käidud üle vaatamas, täitsa tipp topp ainult et hind oli odav sellepärast et juhipoolne esitiib mõlkis ja tuleb välja vahetada, head pildid tehtud, polnudki aru saada et selline viga. Proovisõit oli super ja ilmselt jääb valikusse saab kuna varustus on autol super. Autol ka väiksed täkked ja kriipsud aga sellise raha eest kannatab ära, vaikselt saab need ka korda teha.
Vasta