Müügiks 900 136kw, 95a. man
Hind: 1400.- kuni 21.6.11 1200.-

Tel 53994004
Tartus
Auto vajab mõningaid kere/värvitöid!(Piltidelt näha)
OT
Peedo läks vist uut autot ostma
Müügi kuulutuses oli minu mäletamist mööda aasta '95,
16 aastaga võib autoga juhtuda nii mõndagi ja hind ei ole ka teab mis,
aga see selleks.
Ma ei tea sellest autost ega müüjast midagi..
aga selline "leiaks kindlasti veel" ei ole ma arvan väga asja kohane
Iga inimene käib, vaatab ja otsustab mida ta ostab jne, ei pea sellist soppa pritsima.
Terv
que
Sellises vanuses auto on s*tt või?Mina olen ka selles suhtes selle poolt et müüja igati aus oleks, iga asja suhtes, jah oli plaan see endale osta...käisin oma silmaga ka vaatamas, saab garage, kui midagi öelda ytle siin, PSis pole vaja ähvardada....Tean et ketikolin on sees, kuna ise ütlesid mulle seda, ning see oli imehästi kuulda kui minema sõitsid...imelik et sa roostet tagasi ajama ei hakanud? Kas sa tahad väita et ei ole ketikolinat, sinu enda sõnad olid need mulle, et mootoris ketikolin....ja kuulsin imehästi ka oma kõrvaga! Ma ei pillu sopa, olen n2inud kuulnud, ei ole neid vigu näinud, veel leidmise all mõtlesin, et ei teinud autoga proovisõitu, ning ei süveneenud veel sügavamalt, need vead lõid mulle ilusti pildi et selle auto hind mitmekordistub....
Müügiks 900 136kw, 95a. man
(Tilkuritel ja muidu kõvatajatel paluks mitte tülitada!)
Ja arvad, et briljantse masina eest on hind sama? Vastavalt seisule vastav hind. Kui vaja roostet tõrjuda/värvida/ketti vahetada, võtad sealt hinnast 1200 kõik otsapidi maha? Hea äriidee, müüd auto, aga maksa peale?.Sisu oli sul heas korras see mulle meeldis, oleks kerel sama innuga rooster t6rjunud, oleks briljant!
Ja arvad, et briljantse masina eest on hind sama? Vastavalt seisule vastav hind. Kui vaja roostet tõrjuda/värvida/ketti vahetada, võtad sealt hinnast 1200 kõik otsapidi maha? Hea äriidee, müüd auto, aga maksa peale?.Sisu oli sul heas korras see mulle meeldis, oleks kerel sama innuga rooster t6rjunud, oleks briljant!
Kõik kes hakkavad lähiajal mõnda vanemat autot müüma peaks seda postitust tsiteerima!Kõigil on võimalus minna poodi ja osta omale TUTTUUS auto.
Siis ei tohiks ka olla mingit nurinat igasuguste ketihäälte ja roostetäppide üle