Probleem selline, et kõrvalistuja istmel on ette nähtud 2 klappimise tõmbenuppu, üks niiöelda sisenejale endale ja teine juhile, kas siis abivalmiduse eesmärgil või kui tuleb vajadus tagant põrandalt midagi kätte saada või asetada, aga see juhipoolne tõmbaja ei tööta (s.t ei tee tooli lukust lahti).
Pidevalt tuleb ette, et tahaks sisenejatele elu lihtsamaks teha ja juba tal istme ette klappida, aga ei tule sellest midagi välja.
Tundub nagu see juhipoolne nupp oleks kuidagi lõdvavõitu.
Küsingi, et kas kellelgi on kunagi sarnast probleemi olnud ja äkki on lahti võtnud selle süsteemi seal ja midagi pealt keeranud? Ei kujuta ette kust otsast seda üldse lahti kiskuma hakata....
Teine küsimus on ka see, et kas allaklappimisel peaks ettesõitmiselukusti ka lahti minema ja tool vabalt ette liuglema? See mul ka ei tööta ja peab käsitsi toolikauguse kangi tõstma tooli eest-alt. (kui aga jubedalt jupsida, siis vahel slaidib koos allaklappimisega ka ette, aga seda juhtub harva).
[size=-2]Ah tegelt võiks keegi mulle üldse Aero istmeid pakkuda, aga klapitavad Aerokad on vist küll rariteet[/size]
9-3og kupee esiistme klappimissüsteem
- ebuprofen
- Auto: SAAB 9-5 Aero MY07, Toyota C-HR Hybrid
- Kontakt:
ma homme lähen garaaži, mul seal kaks lahti võtnud 900ng coupe esiistmed ja seal need kaks nuppu liikuvad koos, minu coupel ei jälginud, et kas ka mõlemad käivad, aga arvan, et suht sama süsteem peaks olema, nagu 900, et võtan paar pilti, kui vaja 
jah, tool peab vabal ette sõitma, vähemalt mul nii, ei tea kuidas täpselt see asi töötab, aga seal on üks rullik nööriga, selle nööri otsas on plastik jupp, millega see on kinni istme eespool, vaata, äkki see tuli lahti ja ei liigu istet.

jah, tool peab vabal ette sõitma, vähemalt mul nii, ei tea kuidas täpselt see asi töötab, aga seal on üks rullik nööriga, selle nööri otsas on plastik jupp, millega see on kinni istme eespool, vaata, äkki see tuli lahti ja ei liigu istet.
Lahti ta ei tohiks olla, sest kui liigutada klapp (seljatugi) korra täiesti alla, siis jälle üles ja siis jälle täiesti alla, siis liugleb ka tool edasi, aga esimese korraga väga harva - jällegist märk millegi lõdvadusest. Minul need 2 nuppu koos ei liigu, aga võib-olla peaksid.
Eks tegelt ma peaksingi ise lammutama hakkama seda istet, aga enne kuluksid teadmised lahtivõtmisest ära küll, et valest otsast ei alustaks
Eks tegelt ma peaksingi ise lammutama hakkama seda istet, aga enne kuluksid teadmised lahtivõtmisest ära küll, et valest otsast ei alustaks

Manuaalist:Teine küsimus on ka see, et kas allaklappimisel peaks ettesõitmiselukusti ka lahti minema ja tool vabalt ette liuglema? See mul ka ei tööta ja peab käsitsi toolikauguse kangi tõstma tooli eest-alt. (kui aga jubedalt jupsida, siis vahel slaidib koos allaklappimisega ka ette, aga seda juhtub harva).
Activate ”Easy Entry” as follows:
1 Raise the release lever and hold it in its
uppermost position until the backrest is
tipped forward.
2 Slide the seat forward. The whole seat is
now shifted to its forward position.
Resetting:
1 Slide the seat back to the desired
position.
2 Fold the backrest to the upright position.
Lock the front to rear seat adjustment.
Põhimõtteliselt on sel kangil kaks asendit. Kergelt tõmmates liigub ainult seljatugi, lõpuni tõmmates (uppermost position) terve tool. Alati ei õnnestu endalgi, aga tavaliselt küll. Tuleb lihtsalt õige kogus jõudu rakendada, siis ei pea jupsima.