Saab 9-3 2002

Teemad elektroonikast...
Vasta
tauz

tere kõigile saabisõpradele

kevadel soetasin endale Saab 9-3 SS aastast 2002

olen autoga väga rahul, kuid paar pisikest muret:

1. Juhiukse kesklukk töötab ja ei tööta, nimelt vahest sulgub/avaneb nupule vajutades ja vahel mitte, vahel võib nädal aega ilusti töötada ja siis jälle mitte. Milles asi võib olla ja kas seda saab ka ise uurida ning korda teha? Kui kellelgi on kogemusi, siis kasuliku vihje eest oleksin tänulik!

2. Süttis mootori veatuli, Viking Motorsist öeldi, et tagumine lambda andur näitas ühekordset viga, vahest on tuli ka ise ära kustunud mõneks ajaks, kuid siis süttib jälle. Oskab keegi öelda, milles probleem olla võib ja kas peaksin mures olema?

3. Oma lollusest lõhkusin ära katusel oleva antenni (vähemalt selle katte). Kuna minu autol puudub nii navi kui ka telefon, siis minu jaoks tegemist ilujupiga. Samas on ta katkisena inetu ja ma kardan, et sealkaudu pääseb autosse ka vesi ja niiskus. Kas keegi oskab soovitada, kust saaks sellele antennile või selle kattele soodsa hinnaga asenduse?

oleksin äärmiselt tänulik kõigi kasulike vihjete ja soovituste eest

PS! kuna olen täitsa roheline Saabiklubi foorumi kasutaja, siis vabandan, kui oma mured vale teema alla postitasin või kui neid küsimusi ka varem käsitletud on (viimase puhul oleks tore antud teema linkimisest)
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

3. Oma lollusest lõhkusin ära katusel oleva antenni (vähemalt selle katte). Kuna minu autol puudub nii navi kui ka telefon, siis minu jaoks tegemist ilujupiga. Samas on ta katkisena inetu ja ma kardan, et sealkaudu pääseb autosse ka vesi ja niiskus. Kas keegi oskab soovitada, kust saaks sellele antennile või selle kattele soodsa hinnaga asenduse?
Niiskus sisse pääseda ei tohiks kui vaid antennikatte katki tegid. Soodsa asenduse peaks leidma ebayst, otsi - saab sharkfin dummy. 9-5-le igatahes leidsin.
tauz

tänud vastuse eest, uurisin selle katkise katte vahelt sisse ja tundus kõik terve olevat, kuid kas Eesti autopoodides antennimulaaže ei ole?

kas see keskluku teema võib olla seotud nt korrodeerunud ühenduste või mingi aju teemaga? avastasin, et kui mittetöötamise ajal käsitsi seda mitu korda kiirelt kinni ja lahti teha, siis hakkab jälle tööle!

oskab keegi ka midagi soovitada selle lambdaanduri osas?
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

1. Need mootorid pidid ära surema. Suhteliselt tavaline probleem. Hind on sinna 64€ (1000 eegi) kanti.
Factor

OT: Sa näita meile oma saabikut ka, tee lausa teema "Lugejate autode" alla :eureka:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vasta