Kust oleks võimalik saada Saabikesele uut võtmekest???

juss1977

Kas Pariisis on mõni selline Saabi pood olemas kust seda korpust saax....Lähen sinna kohe kohe ,toox kamaluga neid kohe kui Eestis neid ei ole:D
Viki
SaabiJumal
Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit

enne kui kuskilt midagi tellima hakkate, veenduge, et puldi sagedus oleks 433,92MHz. Vastasel juhul saategi ainult korpust kasutada.
Kasutaja avatar
heikiw

Kas Pariisis on mõni selline Saabi pood olemas kust seda korpust saax....Lähen sinna kohe kohe ,toox kamaluga neid kohe kui Eestis neid ei ole:D

Peuvent s'exprimer en français? Visite de Paris pour un service de Saab:D
Kui keel selge ja Pariisi kandis aega,võiksid ju uurida.Üldiselt vist kesk-euroopas neid Saabi teenindusi jalaga segada pole.

Pariisis leidsin ühe aadressi:
AUTOMOBILES PARIS ETOILE - TURBO 16 AUTOMOBILES
147 boulevard Murat
75016 PARIS
Téléphone : 01 53 84 71 10

EDIT:Cyberi lingil neid rohkem,ju tal "française " parem :P
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

http://www.saab.fr/fr/fr/start#/buy-own ... -a-dealer/ Kirjutades sinna Paris, tekkis 10 vastust, millest 4 on remonditöökojad, ülejäänud ka müügiesindused.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
juss1977

Ma saan aru ,et vaja on ainult korpuseid ,mitte kogu sisuga võtmeid? Sisu käib ju klemmidele vajutades välja. Korpused ei tohix väga palju maxta...?
anthillse

Ma saan aru ,et vaja on ainult korpuseid ,mitte kogu sisuga võtmeid? Sisu käib ju klemmidele vajutades välja. Korpused ei tohix väga palju maxta...?

Asi pole nii võrd hinnas kui saadavuses, neid lihtsalt ei ole.
ivark

Ja nii olemegi jõudnud sinnamaani, et Saabi varuosi tuleb tagaajada kuskilt Pariisi sügavustest. Kuhu edasi? Kolvid, kepsud Brasiiliast?
iisak

See kõik on alles algus...:(
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
kristyyy

Mul oleks ainult korpust vaja,sisu on ok.
Kasutaja avatar
heikiw

Mul oleks ainult korpust vaja,sisu on ok.

Egas äkki nendest lammutustest leia miskit,kes UK-st näiteks teisepoole rooliga Saabe osadeks lammutamiseks toovad??

Kokkuvõtvalt siis:

1) Ebayst ostetav võti kasutatuna EI OLE ümberprogrammeeritav-sobib ainult ümbrise vahetuseks.Programmeerimiseks autole sobib uus võti.

2)Usas ja Kanadas kasutatakse teist sagedust (315Mhz),mis ei sobi Euroopas müüdud Saabidel (433.92Mhz).

3)Teemaalgatajal siiski vaja ainult kestavahetust võtmel-puldil.Selle leidmisega ehk vähem vaeva kui uue leidmisel.

See jutt siin siis 9-3 SS ja SC kohta.
teager

...
3)Teemaalgatajal siiski vaja ainult kestavahetust võtmel-puldil.Selle leidmisega ehk vähem vaeva kui uue leidmisel.
...

Korpust EI MÜÜDA eraldi. Krooniajal oli elektrooniline võti 550 eeku veel - imeodav.

Teemaalgataja lootus on otsida uusi SURNUD võtmeid, kust korpust saaks. Kasutatuna on see korpus juust, lihtsalt nii kehvast kummist tehtud.

terv, teager
Kasutaja avatar
heikiw

...
...

Korpust EI MÜÜDA eraldi. Krooniajal oli elektrooniline võti 550 eeku veel - imeodav.

Teemaalgataja lootus on otsida uusi SURNUD võtmeid, kust korpust saaks. Kasutatuna on see korpus juust, lihtsalt nii kehvast kummist tehtud.

terv, teager

Seda võtmekesta vist tõesti eraldi võtta pole.Mu endal need võtmed pole nii vanad ja seetõttu pole ka märgata kulumismärke.Küll on nr.2 võtit vist püütud patareivahetuseks kangutada külgedelt lahti.Äkki oleks võtmete kaitseks näiteks nahksed vutlarid head?Kuskil netis hakkasid need mulle silma.Ju vast kuluvad nad ikka sellest,kui lahtiselt taskus koos teiste võtmete,peenraha ja muu sellisega koos??
Vasta